• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
854
Eto kak može malo ne pažnje završiti:

Nadam se da se bude oporavil.
Užas ,što se sve dogodi tokom rada,posla na opasnim tipovima radova. A to je poljoprivreda sigurno. KAd samo slušam, kri mi smrzava u venama. Prije par dana zaustavijo sam se kod staroooog prijatelja,poznanika, sa mladih dana, kojeg nisam ni vidijo više od 20 godina. Pa riječ nanesla na nezgode. Zatvrdijo je, da je u našoj blizini neko pao u mješalicu za bale ali kako vi kažete za pripremo jela životinja. Pa ja ga pitam, kako bi to bilo opasno, dal ona samo ne vrti u sebi jela. A on mi kaže, da kako onda bi razčupalo balo, ak ne bi imalo i protivnoževa.:(. Sa tim strojem nisam nikad radijo pa nešto neznam o njoj. Sad se postavlja pitanje, dal je upao slučajno unutra il radijo samoubijstvo...Sve u svemu, nek mu bo lagana zemlja i nek bog uzme sebi dušu njegovo.
Zadnje vrijeme nešto osim crijeva od novog malčera, kojeg sam pomalčirao nisam nešto uništijo, a sam sa Tomicu vozijo uzbrdo, pa snažnije, ko sam nogom gurao papučico gasa, manje je imao gasa,na kraju se gasijo. Shvatijo, da mu pukla sajla gasa. Išao ručnim naprijed.

Najnoviji postovi

Na vrh