• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,605
Izvini što pitam , jel se može posjedovati rijeka?
Savo ti to mene zajebavaš???
Je volim sve rijeke na regiji,,,svaka rijeka u kojoj smočim noge ona je za mene moja,,, nisam se još kupo iliti kupau u Snježnici,,, tad će i to biti moje jezero:ppozdrav::ppozdrav:
Ako si u HDZ-u u BiH možeš postati i plemić i dati si napraviti vlastiti grb.
I grb i entitet,,,i Radobolju rijeku skrenuti sa svog prirodnog toka, da ide kraj tvojih vila i hacijendi,,:ppozdrav:
Idem mam u Bosnu!
Bujrum,,, to mi u mom etnosu kažemo,,kao ono ,,,Dobro došo,,, ima da te vodim na moju rijeku,????
Odmor za dušu i oč(y)

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,887
Nisam ni pitao koje su marke jer nisu trgovci ni nudili ništa drugo osim ovog. Sad vidim i da je lijevi drugi isto pukao po sredini. I tri špice su pukle. To je ono šta sam do sad vidio.

Posljednje uređivanje:

turke

Aktivni član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
124
View attachment 79053
Lani kupljeni novi. Pukle i špice i radnici.
Tak je i nami pukel jeden špic dok smo pluga naglo pustili na tvrdu podlogu . Kupil kod ferencak novoga špica . Taj je potrosil obadve strane dok original amazone neje jednu stranu potrosil . Tak da od kupnje samo kod agronoma original amazone

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,887
Ništa probajte reklamirati u trgovini gdi ste kupili i maločvršče se postavit pa nek oni pritisnu dobavljaća
Nakon mjesec dana od kupnje sam imao problem da mi zamjene klinove od rd jer su mi dali krive a donio sam stari klin. Tak da ovo nebum ništa izganjao kako god se postavio. Ima bezbroj razloga zašto su pukli a po njima uvijek budem ja kriv.

Na vrh