• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,930
Da se to popraviti, a i isplati se.
Mene je koštalo nekih 1300kn na N9, ali pred 6 let...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
986
Fora je kaj u podlozi sve šljaka, šteta, bil je to vrhunski mob S model skoro 5 g star. Ima onaj zaobljeni ekran ,pitanje koliko bi to koštalo. Ali jbg sad sam novu korpu za zetora kupil tak da se moram zadovoljiti s ovom "žaomi" donacijom od moje kćeri :ROFLMAO:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,582
Nema na svakom, a i svaki se ne da otvoriti, može biti da je i zaštopan, ali zato nije na odmet da sa otvori ako se može, i da se puni po mogućnosti vani, pa se takve stvari svedu na minimum

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,321
Sutra pošaljem sliku od čega sam ja oglušil...
Narezani komadi od trake za uzemljenje, treba ih poravnati 500 kom. Razmišljal sam o nekakvoj preši, al nema smisla kad je svaki komad drugačije spigan. I ko je najveći hrgan u firmi...ja. Tak da mi je lom u ušima od 4 dana nabijanja.
Bar se fergi čini nekak tiši popodne kad sednem u njega:ROFLMAO:
1000041233.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh