• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,365
Ursus, pukla je osovina i sahranila poklopac, a ja sam sad naje.... dok u novi ugradim dijelove koji su dobri iz starog

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
536
Kak je to sve slično Ursus- Zetor, na prvu izgleda isto. Ali fakat ga rascvjetalo u pm. Dobro da nije gazdu sa sicom katapultiralo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,365
I tak sam ja njega pomalo pripasal.
Ovo je bil najteži dio za odraditi a da ne sjebem stvar, ali uspelo mi je pomoču štapa i kanapa... kroz ovu rupu prolazi jedna osovina iz razvodnika, a tam negde su ju zaboravili....
Ova ostala pripasivanja su bila P dim.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,684
Pa ja sam se nadao da će potrajati malo više od jednog okopavanja.

A pokazao mi se bolji od motike u ovakvim situacijama. Ne želim ići frezom da si ne pogazim daikon. A zemlja je rahla I mokra.

Morat ću si kupiti neki kvalitetniji.

To je u biti ručni kultivator

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,122
Ako hoces rucni kultivator uzmi Tornadica...ja sam.se prvo smijao, ali sad koristim stalno..odlicna.stvar...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,684
Čini se fora. Ali meni treba za okopavati oko mladih voćki. Ne znam jel ide to i s tim?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,122
Super ti je i za to...ja ga koristim u vinogradu..za gnojenje...s obzirom da.sam posijai travu imam busene..s tim dignem cijeli busen a zena obicno s menom i baca gnoj ispod toga i,ja odmah vratim busen..ako je rahla zemlja onda s njim samo okrenes ako je malo tvrde onda se uhvati pa moras malo tresti da pande s njega...

A mislim da ti je lakse jer vrtis u krug, ne moras lupat s motikom...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,122
mislim da moraš naručit...ja već to imam dosta godina...ako se dobro sjećam naručio u onom top shopu ili tako nešto...a koristim ga stvarno za svašta...jako puno ga koristim u plasteniku..npr kad mi u plasteniku zaraste korov, kad idemo čistit, ja prvo prodrbam s tim i onda žena samo pokupi korov..ne mora ništa čupat...

Najnoviji postovi

Na vrh