@tatkodvd prije svega hvala ti od moje strane za nekoliko zadnje napisanih postova.
Ako se pitaš zašto? Zato jer sam malo pomalo več počeo sumnjati znam li ja o zaštiti više išta ili ništa. Samo sam ponovo skužio da se tvoje znanje i moje eventualno neznanje uvelike poklapaju, po pitanju zaštite. Tvoji su me napisi ohrabrili i dali mi signal da još nisam za otpis, ili moje skromno iskustvo za baciti u smeće.
Uljepšao si mi ovaj zapravo lijepi dan, otvorio oči na koje sam morao početi žmiriti, malo pomalo se uvjeravajuči da više ništa ne znam.
Jasno mi je da su nam neka zaštitna sredstva uskratili, ali bome i ja još uvijek znam čitati između redova, baš tako kako si ti sad demonstrirao.
I mala digresija, za imati barkod za kupovinu zaštitnih sredstava kod nas nije nikakva obaveza poveznica na OPG, ja sam amater, (proleter, jebiveter) s registracijom profy korisnika, tako da sve što piše na plotu ili Internetu nije istina.
Veliko ti hvala za pokazano znanje i dokazivanje znanjem.
Ja imam svega 5-6 šljiva tako da sam nebitan mali mrav, ali ipak želim znati špricati (štititi prskanjem), 😈👋🥂