mislis karike? da husqvarne imaju jedan, zbog brzine klipa a i jedan cilindar od husqvarne moze izdrzati 3-4 klipa,a stilovka sumnjam.
Što da ti to pojasnim? Da husky nemoze imati 2 karike zbog brzine motora,jer se vrti 3-4-5 tisuce okretaja vise od štilovke. i da ce joj prije otici klip nego cilindar i da cilindar moze izdrzati mjenjanje 3-4 klipa,što štilovka nemoze.Pojasni te tvrdnje, molim te.
Što da ti to pojasnim? Da husky nemoze imati 2 karike zbog brzine motora,jer se vrti 3-4-5 tisuce okretaja vise od štilovke. i da ce joj prije otici klip nego cilindar i da cilindar moze izdrzati mjenjanje 3-4 klipa,što štilovka nemoze.
kad malo promislis ima logike a isto to mi je rekao servise i zastupnik u pž za husky motorke na isto moje pitanje zasto one imaju 1 kariku a ne 2
Što da ti to pojasnim? Da husky nemoze imati 2 karike zbog brzine motora,jer se vrti 3-4-5 tisuce okretaja vise od štilovke. i da ce joj prije otici klip nego cilindar i da cilindar moze izdrzati mjenjanje 3-4 klipa,što štilovka nemoze.
kad malo promislis ima logike a isto to mi je rekao servise i zastupnik u pž za husky motorke na isto moje pitanje zasto one imaju 1 kariku a ne 2
Da mi pojasniš "bisere" koje izjavljuješ. Žalosno je što za to očito nisi kriv ti, nego nestručni kadar kojeg spominješ, i koji misli da su svi drugi glupi, pa da može prodavati maglu.
Pogledaj si podatke o 372xp / ms 440 ili 441, pa recimo 346 xp / ms 260 i dalje da ne nabrajam, usporedi podatke o hodu i promjeru klipa, te maksimalni dozvoljeni broj okretaja i broj okretaja gdje motor razvija najveću snagu, pa se onda javi još jednom sa biserom koji si provalio.
Možeš uzeti u obzir i stupanj brtvljenja 1 ili 2 karike, a da budemo pravedni i mehaničke gubitke trenjem u odnosu na 1 ili 2 karike, pa sve to odraziti na potrošnju goriva.
Nadam se da poznaješ konstrukciju motora i da ti nije strani pojam srednja brzina klipa. Svi podaci za računicu su dostupni na netu, pa računaj. Računicu na kraju možeš poslati svom zatupniku pa neka i on nešto nauči, umjesto prodavanja magle.
ajde pametnice mamina objasni zasto stihl ima 2 karike a husqy jednu?
ako idemo u krajnost i ja bih volio znati zašto stihl ima 2 i sporije se vrti što je činjenica, a da ne ispadne da favoriziram Husqwarnu imam Shil 260 i Jonsored 2165, a radio sam sa 346xp i sa 440, osobno mi više odgovara 2165 nego 440 a pogotovo jer ju je otac platio oko 7000 a ja 5000 kn, je da je jači stroj ali 2165 je brža, kod mene više radi nego 440 pa ćemo kroz 10-tak godina vidjeti koja je trajnija, do sada je 2165 spalio 4 lanca i štilovka jedan i mogu reći da je veći potrošač ali kada ju stisneš i odvališ gas nema šta ide ona kao luda ali opet 2000 kn više, jbg novi cjepač sam platio 2500 što znači da sam skoro kupio motorku i cjepać naspram motorke
mislis karike? da husqvarne imaju jedan, zbog brzine klipa a i jedan cilindar od husqvarne moze izdrzati 3-4 klipa,a stilovka sumnjam.
to nema veze sa stvarnosti netko će sa rezervoarom u sječi porušiti 5m3 netko 8m3 sve zavisi o sjekaču i njegovim sposobnostimaKaže za potrošnju goriva;
346xp
potrošnja na max snazi - 1.7 l/h
potrošnja na max momentu - 1.4 l/h
max. okretni moment - 2.7 Nm
ms 260
potrošnja na max snazi - 1.5 l/h
potrošnja na max momentu - 1.2 l/h
max. okretni moment - 3.1 Nm
S time da je 346xp imala 38cm vodilicu, a ms 260, 32cm, dakle, potrošnja... tu smo negdje.
372xp
potrošnja na max snazi - 2.8 l/h
potrošnja na max momentu - 2.1 l/h
max. okretni moment - 4.1 Nm
ms 440
potrošnja na max snazi - 2.7 l/h
potrošnja na max momentu - 2.2 l/h
max. okretni moment - 4.4 Nm
S time da je 372xp imala 45cm vodilicu, a ms 440, 40cm, dakle, potrošnja... tu smo negdje