• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A - a............. nije to nikakkav način lječenja glavobolje, mašio je taj koji to veli.:)

To ti je crnogorski način kažnjavanja žene preljubnice.
Bilo je to ovako:
Žena ima ljubavnika, muž to skuži.
Onda žena mora zamijesiti i ispeči veliki okruglo - plosnati kruh, i kada je pečen, ona taj kruh zamota, uzme pod ruku, muž uzme veliki čekič - bat i krenu van sela tražiti veliki niski kamen. Muž ide prvi, žena par koraka za njim. Kada kamen nađu, žena klekne, stavi glavu na kamen a kruh na glavu. Onda muž podigne bat visoko iznad glave i udari koliko može po kruhu.
Ak glava pukne onda ništ - Bog je ženu kaznio pa je vmrla, ak glava ne pukne i žena ostane živa onda muž oprosti i idu oboje doma.

Ja sam protiv takvog rješenja iz preljuba nastalog bračnog konflikta. :)
A ti? :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Daj se ne izvlači, samo očeš prikriti činjenicu da jedan vaki majstor nema u kući jedan dobar bat za po kruhu udriti. :hahah:

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Kolega mi je pričao da njemci kad rade zgrade ne ostavljaju otvore. Poslje režu i buše u betonu otvore i rupe za liftove , instalacije. Gdje je tu računica......

Najnoviji postovi

Na vrh