• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Poljud je gorio ove sezone 4 puta, kad su gostovali riječani i zagrebčani...predplatnik sam pa čisto da znaš. Kolega mi je Varaždinac i vozi pola varaždinskih tablica već nekoliko godina. Bivši kolega Sančo/dinamovac iz Ivanca nije imao problema u mome Sinju kao ni ja u Ivancu!
Bez uvrede ali Ti si naivčina ako razmišljaš na bazi novinaskih naslova!
Super mi je kad novi clan s prvom porukom ima nesto za napisati na temu tovara.
Pogresio si ceo fudbal...
Odi si tam na kamenje.....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Dajte nešto napišite i o pocinčavanju inoxa. Pregledal sam sav yubito, ali o tome nigdje ni riječi. Izgleda da još neznaju za tu tehniku ili ju čuvaju samo za sebe u strogoj tajnosti. Hebeš nogomet, u to se svi razmu, čak i moja punica.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Izgleda da ipak hvata, samo treba znanja, barem tak vele. Ja se ništ v to ne razmem, zato pitam.
Razmem samo da nije baš zdravo navijati za Dinamo, a voziti se po Splitu ili obratno. ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@Lee Champa dost si dugo na forumu da si skužil ko kaj piše i o čemu piše, i takvi nikome niš dobroga nećeju,jer su zaluđeni kak bi sve zabadavo i samo se prigibali za novcina, nemoj nikom niš zamjeriti, moremo pomagat jednim drugima👍svi samo gledaju kak bi do penez a nebi niš delali. Eto na kaj smo spali.A nama farbaju oči.

marijjo

Novi član
Tu od
18 Tra 2014
Poruka
2
A znam i neke koji kad su u St sa nekom drugom oznakom grada, na retrovizor objese zastavicu,...... pogodi koju!
Vjerujem ti, 'junačina' će uvijek biti...evo imamo dvoijcu novih sa Rujevice, jedan sa tribine drugi sa terena!

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
ŠČ! Netko je nešto zajebo!
7c848b80-a5eb-405b-9c93-745d867c4255.jpeg

Najnoviji postovi

Na vrh