• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
bih.jpg

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
To smo mi u petrokemiji iz zafrkancije napravili,inače to je za prevoz bravarima po pogonima služilo.

služili su se i prošle godine, kad je najveć minus bio, on je išo :) jel on ima motor od 533 unutra?

Ä‘ovani

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Poruka
251

Kada sam se ja ženio (a bilo je to u 11 mjesecu prije dosta godina) jedan lokalni alkos iskoristio je šansu (nije bio pozvan ali smo to tek na kraju skužili) i tako se nalio da je jedva izašao iz sale van. Ujutro kad se razdanilo nastala je panika jer je jedan od gostiju našao "mrtvaca" kraj svog auta! Ustvari samo je spavao na -5 C!

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
A ispod toga oružje ili droga..:(rofl):
Pa ti, druže milicioneru, čačkaj koliko te volja..:(hi):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ajd ga zaobiđi od prve ako si dobar vozač,kolika hrpa granja,dalo bi se i bestrzajni top ispod sakriti

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
@ajkula , možeš ga zaobići al' kroz drugo selo :icon_fU:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011