• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
11252398_909695785750029_3767234407430619338_n.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,479
Labavi, jarane desil se tebi kad ovo (prati harmonikaša)
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=LptIQN0sV_0[/YT]

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Moram priznati ne,al primjetih,jaran svira lijevom rukom klavijaturu.....a jbg kad se uživiš u nešto.........moju harmoniku sad možeš rastegnut kolko hočeš garant neče puč,stara ,žilava.......

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma stara harmonika kao i labavi ,ali sigurno još svira,Podravcima je nekako instrument kao urođeni dio,barem večini:icon_kidra::icon_kidra:

E

el pibe

Guest
Znači, sva na gazdu (mislim samo ono žilava),:icon_rofl:

Dobra,dobra:icon_thumright:Sad baja mora imati kompresor na gažu,to su mu efekti:eek::Dobra je harmonika ali bas gitara je zakon za nerede.Sjetila me ova nezgoda na jednu gažu di smo svirali pa je neki nadobudni počel divljati,i napal harmonikaša,počeo lupati po harmoniki srušio nam je zvučnik.Nije se ni snašo samo sam ga lagano trknuo sa bočnom stranom od Ibaneza.Tak je opal i stepal s nogama ko bik.Budala je mislil da zato kaj je čelav i ima dva metra i prek sto kila da mu niko nemre ništa:icon_rofl:Mislim da je taj od onda najveći fan harmonike.A basiste poštiva ko bogove.A bas gitari ništa još se bolje "usvirala":(rofl):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,479
A i stara....na gazdu..:(giggle)::(giggle)::(giggle):

To si ti kazala, ja ne, a kako gazdu vidim virtualno i mnogi mladji će ostariti prije njega.
Hoćel se ko kladiti???

Elpibe lako je vama basistima, četiri žice a suva javorovina i dug vrat, pa opleti, al bar ritam je vaš.

Posljednje uređivanje od moderatora:
E

el pibe

Guest
Elpibe lako je vama basistima, četiri žice a suva javorovina i dug vrat, pa opleti, al bar ritam je vaš.[/QUOTE]

Uh da je bar bio javor,nanosio sam se ja tog buzdovana,tijelo wenge ,vrat mahagoni.I imao je pet žica.Nedugo nakon makljaže prodao sam ga jer je bio pretežak a i preopasan:icon_kidra:bez pardona bi trebalo tražiti oružani list za takvu toljagu.Al je lijepo svirao,nekog u dušu dirao a nekog i knockoutirao :eek::

Najnoviji postovi

Na vrh