• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Kod nas je ovo sirnica (mreža za sušenje sira), ova ima samo jedan kat, a donji služi kao zaštita od ptica!
1656505194436.png

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
U Turskoj je burek naziv za način izrade pite, imaju burek od mesa, sira, blitve, piletine i sto čuda od punjenja. Pošto je to njihovo izvorno jelo ja bum ga zval burek od sira a susjedi nek se ne ljute🙊😁

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kakve veze ima to kako jedan građanin u Turskoj zove jedan proizvod? Ja u jutro, još snen dolazim u lokalnu pekaru i tražim "2 bureka molim". Pita pekarica, motani ili trokut? Neki put bubnem trokut, a rjeđe motani.
Vojsku sam služio u Skoplju, a tamo Vam ima strašno puno burekđinica i čevapđinica, vlasnici su Turčini i Albanci, ali svi bureki su bili ma isti, pa Vi sad i dalje filozofirajte.
Ja kupujem ono što mi paše pod zub, pa ako ti to zoveš avion, ovaj drugi kamion, a me ni paše - ma daj dva komada, kako god da se zvalo :geek: :hahah:.

IMG_20220625_172443.jpg
Hajde recite Vi meni - što sam ja to izmiješao za svoju suprugu? Kakvo je to jelo?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kak se zove neznam, ali rekel bi da ima paprike, paradajza i sira. Najvjerojatnije i zrnce soli, a možda bi pasalo i malko bibera.

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
kada bi imao friške ljute paprike pa malo staviš.
staviš žlicu dvije vrhnje prave vrhnje. kiselo vrhnje iz dučana nije to.
ja ne bi stavljo ocat ali ako stavljaš obavezno domači vinski.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ako ste "barem neki od Vas" još jako mladi i mate jako malu djecu, ostavite tu malu djecu bakama i djedovima i upustite se, s još dvadesetak vaših vršnjaka i luđaka u pustolovinu. Otiđite s vlakom do Makedonije, tu si zakupite autobus od 50 sjedala, Vas cca 24, te nastavite dalje u Grčku. Uz put se u cilju traženja osvježenja, jer je vani cca 40 stupnjeva u hladu, kupajte se u blatu jezera, ili s meduzama u moru i nastavite. Krstarite u svojem autobusu desetak dana uzduž i porijeko po Grčkoj, budite u istom danu na vrhu Olimpa, a onda se okupajte u Egejskom moru...
Zaposjednite jedan prelijepi kamp, u kojem Vas več drugi dan oduševljeni vlasnik časti noćnim tulumom, s galonima rakije Uzo, susretnite pola Europe i turista, pokažite im ono što ONI ZAISTA ne znaju "na njihovim kartama". Ostanite s njima prijatelji još godinama...
Posvađajte se svaku večer s vođom puta i otiđite s šoferom autobusa i još desetak nediscipliniranih kolega na obalu. Večerajte uz istinsko i srdačno salijetanje grčkih konobara, grčku skaru, butelje vina i grčku salatu. Gledajte u nebo i vidite kako nestaje jedan helikopter s neba, na žalost tragično, pred Vašim očima, Svađajte se istovremeno non-stop s Grcima za tursku kavu, recite im "ne grk kafe, daj turk kafe, tvoja grk kafe ne valja"...
Vratite se u Skoplje autobusom, iako ste trebali biti izbačeni još u Titovom Velesu, zakupite pola auto kampa prikolica pokraj stadiona NK Vardara, rastužite suprugu, jer ona je htjela u tvojem društvu razgledati Skoplje / Skopje, a ostala je pokraj tebe "cijela ekipa". Za ujehu udvedite ih na večeru na "bippazar / bit pazar" nemam pojma što je točno i sve bude malo izglađeno.

Ne zaboravite da Vas doma očekuje dvoje male djece i nabrušeni bake i djedovi.

Da nismo u mladosti radili takve pizdarije sada ne bi imali ove uspomene ne GRČKU SALATU :hahah: :ROFLMAO: (y)🥂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
parlament-1-2c.jpg
Ovi su dečki tako dugo zanimljivi i lijepi za gledanje dok te ne drže u autobusu, na granici - satima. A tebe stislo na pišanje, a oni dopuštaju samo kretanje pola metra oko autobusa, vani je 40 u hladu... Uspomene, uspomene...

nebojsaMKD

Novi član
Tu od
15 Ožu 2016
Poruka
3
Ako ste "barem neki od Vas" još jako mladi i mate jako malu djecu, ostavite tu malu djecu bakama i djedovima i upustite se, s još dvadesetak vaših vršnjaka i luđaka u pustolovinu. Otiđite s vlakom do Makedonije, tu si zakupite autobus od 50 sjedala, Vas cca 24, te nastavite dalje u Grčku. Uz put se u cilju traženja osvježenja, jer je vani cca 40 stupnjeva u hladu, kupajte se u blatu jezera, ili s meduzama u moru i nastavite. Krstarite u svojem autobusu desetak dana uzduž i porijeko po Grčkoj, budite u istom danu na vrhu Olimpa, a onda se okupajte u Egejskom moru...
Zaposjednite jedan prelijepi kamp, u kojem Vas več drugi dan oduševljeni vlasnik časti noćnim tulumom, s galonima rakije Uzo, susretnite pola Europe i turista, pokažite im ono što ONI ZAISTA ne znaju "na njihovim kartama". Ostanite s njima prijatelji još godinama...
Posvađajte se svaku večer s vođom puta i otiđite s šoferom autobusa i još desetak nediscipliniranih kolega na obalu. Večerajte uz istinsko i srdačno salijetanje grčkih konobara, grčku skaru, butelje vina i grčku salatu. Gledajte u nebo i vidite kako nestaje jedan helikopter s neba, na žalost tragično, pred Vašim očima, Svađajte se istovremeno non-stop s Grcima za tursku kavu, recite im "ne grk kafe, daj turk kafe, tvoja grk kafe ne valja"...
Vratite se u Skoplje autobusom, iako ste trebali biti izbačeni još u Titovom Velesu, zakupite pola auto kampa prikolica pokraj stadiona NK Vardara, rastužite suprugu, jer ona je htjela u tvojem društvu razgledati Skoplje / Skopje, a ostala je pokraj tebe "cijela ekipa". Za ujehu udvedite ih na večeru na "bippazar / bit pazar" nemam pojma što je točno i sve bude malo izglađeno.

Ne zaboravite da Vas doma očekuje dvoje male djece i nabrušeni bake i djedovi.

Da nismo u mladosti radili takve pizdarije sada ne bi imali ove uspomene ne GRČKU SALATU :hahah: :ROFLMAO: (y)🥂
Eeeeh, nema vlaka do Skopje, nema auto kampa pored FK Vardarovog stadiona, ("normalno" sada su tu zgrade), Bit Pazar nije vise to sto je bio, Titov Veles je samo Veles..........Pozz iz MKD

Najnoviji postovi

Na vrh