Stavljas zenu na prisilnu djetu....View attachment 51057
Hajde recite Vi meni - što sam ja to izmiješao za svoju suprugu? Kakvo je to jelo?
Niti u ludilu, to je moja supruga.Stavljas zenu na prisilnu djetu....
Hrana za hranu🤭View attachment 51057
Hajde recite Vi meni - što sam ja to izmiješao za svoju suprugu? Kakvo je to jelo?
Eeeeh, nema vlaka do Skopje, nema auto kampa pored FK Vardarovog stadiona, ("normalno" sada su tu zgrade), Bit Pazar nije vise to sto je bio, Titov Veles je samo Veles..........Pozz iz MKDAko ste "barem neki od Vas" još jako mladi i mate jako malu djecu, ostavite tu malu djecu bakama i djedovima i upustite se, s još dvadesetak vaših vršnjaka i luđaka u pustolovinu. Otiđite s vlakom do Makedonije, tu si zakupite autobus od 50 sjedala, Vas cca 24, te nastavite dalje u Grčku. Uz put se u cilju traženja osvježenja, jer je vani cca 40 stupnjeva u hladu, kupajte se u blatu jezera, ili s meduzama u moru i nastavite. Krstarite u svojem autobusu desetak dana uzduž i porijeko po Grčkoj, budite u istom danu na vrhu Olimpa, a onda se okupajte u Egejskom moru...
Zaposjednite jedan prelijepi kamp, u kojem Vas več drugi dan oduševljeni vlasnik časti noćnim tulumom, s galonima rakije Uzo, susretnite pola Europe i turista, pokažite im ono što ONI ZAISTA ne znaju "na njihovim kartama". Ostanite s njima prijatelji još godinama...
Posvađajte se svaku večer s vođom puta i otiđite s šoferom autobusa i još desetak nediscipliniranih kolega na obalu. Večerajte uz istinsko i srdačno salijetanje grčkih konobara, grčku skaru, butelje vina i grčku salatu. Gledajte u nebo i vidite kako nestaje jedan helikopter s neba, na žalost tragično, pred Vašim očima, Svađajte se istovremeno non-stop s Grcima za tursku kavu, recite im "ne grk kafe, daj turk kafe, tvoja grk kafe ne valja"...
Vratite se u Skoplje autobusom, iako ste trebali biti izbačeni još u Titovom Velesu, zakupite pola auto kampa prikolica pokraj stadiona NK Vardara, rastužite suprugu, jer ona je htjela u tvojem društvu razgledati Skoplje / Skopje, a ostala je pokraj tebe "cijela ekipa". Za ujehu udvedite ih na večeru na "bippazar / bit pazar" nemam pojma što je točno i sve bude malo izglađeno.
Ne zaboravite da Vas doma očekuje dvoje male djece i nabrušeni bake i djedovi.
Da nismo u mladosti radili takve pizdarije sada ne bi imali ove uspomene ne GRČKU SALATU 🥂