• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Software, aplikacija koju koristite?

Jerac

Novi član
Tu od
7 Lip 2014
Poruka
5
Pozdrav!

Zanima me koje aplikacije koristite za vođenje proizvodnje (ratarstvo, povrtlarstvo ili nešto drugo). Inače primarno me interesira software za ratarstvo? Malo sam gledao na internetu i ima dosta on-line aplikacija koje rade hrvatske firme. A što je sa desktop aplikacijama? Njih nisam baš mogao pronaći. Što mi preporučate? Koju aplikaciju, on-line ili desktop?

Hvala
 

Jerac

Novi član
Tu od
7 Lip 2014
Poruka
5
Nitko ne koristi racunalo za pracenje proizvodnje?!?! Kako znate kad ste nesto radili na nekoj cestici? Papir i olovka? Nija valjda ;)
 

Jerac

Novi član
Tu od
7 Lip 2014
Poruka
5
Excel je za jednostavne radnje. Meni treba nesto kompleksnije. Zar mi stvarno nitko ne moze dati neku preporuku i podijeliti svoja iskustva?
 
Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
Ja ne kuzim sta fali office-u , u njemu mozes raditi tablice i razno razne ispise proracune i to spremati na racunalo. Ne kuzim kakav softwer ti trazis tocno?
 

Jerac

Novi član
Tu od
7 Lip 2014
Poruka
5
Evo na primjer: http://www.znanjenapoklon.rs/clanci/e-znanje/program-moje-gazdinstvo.html
http://www.jupiter-software.com/funRatarstvo.aspx
agrodesk: https://www.youtube.com/watch?v=BTaN6D12ank

Ne mogu vjerovati da se sluzite samo excelom ili wordom. Zar nije proizvodnja u ratarstvu ili bilo kojoj drugoj grani puno kompleksnija?
Egap i Agrivi su OK ali nisu desktop aplikacije. Ima ovdje uopce netko tko obradjuje vise od 200ha? Za to treba vec par zaposlenih, dosta mehanizacije, svakodnevno obavljanje vise poslova, a gdje je tek skladiste, pakiranje, prodaja, otkup, radnici... :tractor:
 
Posljednje uređivanje:
M

mirac

Guest
Meni osobno desktop programi u današnje doba nisu opcija jer sam često na različitim lokacijama i želim moći pristupiti svemu od bilo kud. A danas internet i nije neki luksuz više.

Ja koristim Agrivi već par mjeseci i ima sve što mi treba, od planiranja svih aktivnosti, praćenja svih utrošaka (gnojiva, zaštitnih sredstava), organizacije ljudi, zaliha, financija, napredne vremenske prognoze, super izvještaje - baš sve što je meni bitno. Imaju i besplatnu verziju, no ja imam više stvari tako da sam na plaćenoj, ali za sve ono što dobijem je cijena skroz ok.

eGap je ok za osnovna praćenja, a ako hoćeš napredniju stvar i cjelokupni sustav - mislim da će Agrivi zadovoljit potrebe većine većih proizvođača. A ako nešto i nedostaje u sustavu, dobro reagiraju na ideje - ja sam pitao za neke dodatne stvari u izvještajima i ubrzo su mi javili da su dodali u sustav.
 

markach

Iskusan lik
Premium
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,867
Kakva je kod vas danas situacija sa vodjenjem poljoprivrende proiz. preko eGapa.
Uzeo sam licencu na 12mj. i polako se snalazim, olaksava dokumentiranje itd.
(preporucil je Matijacase)
 

Kulagic1509

Član
Tu od
3 Sij 2015
Poruka
113
Excel je za jednostavne radnje. Meni treba nesto kompleksnije. Zar mi stvarno nitko ne moze dati neku preporuku i podijeliti svoja iskustva?

Drug, ako ovako nesto napises onda ne poznajes excel dovoljno...
P.S. Nista licno, da ne bi bilo ljutnje neke.
 

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,088
Hha ovak šta dugo nisam pročitao...
Excel jednostavne radnje, sory al LOL :D

Excel je strašno moćan u pravim rukama, a rukama nekog ko ga nepozna možda i je prejednostavan..

hh bez ljutnje, morao sam malo.
 

gladhr2

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2019
Poruka
290
Može li netko onda pokazati neki primjerak svojih tablica u Excelu?
 

Najnoviji postovi

Na vrh