mali plavi
Aktivni član
- Tu od
- 24 Srp 2012
- Poruka
- 1,541
Dakle zanimalo bi me kojim se postupkom obrade poslije žetve soje,soja može pripremiti da bi se svinje mogle hraniti sa njom bez ikakvih problema...kolko sam čuo neki je peku,e sad zanima me kak se to dugo peče,po čemu se vidi da je pečena,pošto kolko znam soja je otrovna dok je sirova?na čemu se to peče i sve o tome,molio bi svakoga tko zna ponešto o tome da se uključi u raspravu..
naime pošto svinje dosta vole jesti soju(bolje rečeno obožavaju kolko sam primjetil poslije kak smo im dali kupljenu)pa da i zasijemo za ishranu..zemlja i proizvodnja nisu problem,nego nas muči to kako napraviti da nebude otrovna i da ju svinje mogu bez brige jesti.. hvala unaprijed na odgovorima,ii da ako ima gdje več postoječa ta tema neka ju moderatori prebace tamo pošto nisam ja mogao je nači pa sam otvorio novu temu.. :icon_rolleyes:
naime pošto svinje dosta vole jesti soju(bolje rečeno obožavaju kolko sam primjetil poslije kak smo im dali kupljenu)pa da i zasijemo za ishranu..zemlja i proizvodnja nisu problem,nego nas muči to kako napraviti da nebude otrovna i da ju svinje mogu bez brige jesti.. hvala unaprijed na odgovorima,ii da ako ima gdje več postoječa ta tema neka ju moderatori prebace tamo pošto nisam ja mogao je nači pa sam otvorio novu temu.. :icon_rolleyes: