• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Špek

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Pozz forumaši
Kupil bi domaći špek za mast, ako netko ima

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Hvala na ponudi.
Ako ne njdem špek, javim se.
Možeš mi poslati broj z kontakt.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Našao sam na fejsu čovjeka, mislim da je uz Zagreba, prodaje špek za čvarke.
Screenshot_20240915_085232_Facebook.jpg

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
Našao sam na fejsu čovjeka, mislim da je uz Zagreba, prodaje špek za čvarke.
View attachment 75960
Kaj nije to onak jebeno preskupo???
Ja sam bas jedne godine racunao...
Imao sam 90 kila speka i iz toga je ispalo 3 kg stisnutih cips-cvaraka i 60 litara masti.

I sad ako ides kupiti taj spek, to je cca 350 eura za 100 kg i iz toga dobijes:

70 eura cvarci
150 eura mast

Di su drva/plin i dva dana topljenja????

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Kaj nije to onak jebeno preskupo???
Ja sam bas jedne godine racunao...
Imao sam 90 kila speka i iz toga je ispalo 3 kg stisnutih cips-cvaraka i 60 litara masti.

I sad ako ides kupiti taj spek, to je cca 350 eura za 100 kg i iz toga dobijes:

70 eura cvarci
150 eura mast

Di su drva/plin i dva dana topljenja????
Onaj ko zna što i kako želi nije skupo.
Meni su osobno najdraži oni koji kažu ja imam i kupim,a onda čeka akciju i kupuje robu ko zna kojeg i kakvog porijekla.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
E moj Viduka,sve ti je to danas relativno dal znaš kaj kupuješ. V Međimurju je Belica poznata po domaćem međumurskom krumpiru. A sad šleperi dnevno dovoze krumpir izvana na pakiranje u Belicu. Pa ga ti znaj kaj si vlovil🤔

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
Egipat ili Rumunjska krumpir...iz pouzdanih izvora....
Pravi spek bus jako tesko kupil...doma hranjena svinja je obicno imala 3 prsta speka..ovo sve kaj se tovi ima jako tanki spek a i k tome pun vode...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
E moj Viduka,sve ti je to danas relativno dal znaš kaj kupuješ. V Međimurju je Belica poznata po domaćem međumurskom krumpiru. A sad šleperi dnevno dovoze krumpir izvana na pakiranje u Belicu. Pa ga ti znaj kaj si vlovil🤔
Par stotina km,,, i ja sam čuo za taj ,,kalemper,,, i njegov spomenik,,,nažalost sve to odumire i nestaje,,,

Najnoviji postovi

Na vrh