• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VLOG (Video) Spremanje za zimu

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,645
A jesi li ispustil vodu iz cijevi i pumpe, skinul manometar?
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,570
Nisi slušao.
Sipao sam 10 litara, upalio da radi, protjerao kroz razvodnik i kroz pranje spremnika i na kraju upalio da to istjera van kroz dizne.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,645
Gledal sam na preskokce, bez tona. Obično ne gledam "face" kad govore, tj. taj dio preskačem. Više volim komentare u pozadini tijekom radova da sam video kraće traje, a sve skupa je zanimljivije. Sam video je predug, a onda su oni dijelovi gdje nema radnje je (meni) dosadni.

Kaj si sipal? Pijesak :D
Sipine se sipaju, tekućine se ulijevaju ;)

Ajmo ozbiljno:Našu sam špricu "konzerviral" tak da odvojim i ispraznim cijevi i pumpu, bez obzira kaj sam na kraju ulijeval tekućinu za pranje prozora ("Sonax"). Tak da zaostane samo malo u pumpi.

Pohvale za trud :ppozdrav:
 

Najnoviji postovi

Na vrh