• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Re: I jos jedan...

TX 75 Sretan rođendan, puno sreće i zdravlja, nek John Deere-ovi dobro služe i nek se ne kvare, pogotovo ovaj novi, a sad fešta :mrgreen: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :gitarist:

B

Bobo

Guest

Markan nam vise nije mali...

Sretan ti rodjendan i nemoj se puno napiti ;)

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

TX75 sritan rođendan :!: :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers: :gitarist: ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

TX 75- SRETAN ROĐENDAN
:drinkers: :drinkers: :partyman: :gitarist: :gitarist: :gitarist: :fball: :supz: :supz: :partyman: :gitarist: :gitarist: :drinkers: :drinkers: :partyman: :weedman: :gitarist: :gitarist: :partyman: :weedman:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932

da ti i ovdje čestitam,sve najbolje,neka je sa srećom za tvoj 18.rođendan!!! i sad si punoljetan,možeš se ženit... ;)

G

GROF

Guest

sretan rodjendan!!!...TX75!

...ako se oće neko ženit!., ma nemora imat 18 godin., godine se moredu na sudu "kupit"., oću pisat., putem suda more se dobit dozvola za sklapanje braka!

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

tx 75 sretan rođendan. živio
:lol: :lol: :lol: grof to si sasvim u pravu al kaj nije malo rano s 18 ipak pa još si dijete praktički nemaš život još u rukama niti ništa tek ti život počinje malo uživaj u godinama mlađima ja imam 18 i curu za ozbiljno al nisam još niti razmišljal o ženidbi ima se vremena još 5 - 7 godina se da pričekat ;) :lol: :mrgreen:
ma ko da je bitno ženiš se kad ti se ženi bez obzira na godine.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272

hvala svima na lijepim željama :mrgreen: :partyman:
no nemojmo o ženidbi, Obrisan neispravan link.
makar ne još :D ;)

Z

zrine892

Guest

AAAAAaa...kako mi je neugodno sada...uhh nisam dostojan biti na forumu... :( :( :( kako nisam skuzio za ovu temu...ja sam mislio da se drukcije zove....joojj stvarno mi je neugodno :oops: :oops: :| :| hvala vam sa zakasnjenjem...ii svi koju su imali rodendan sve najbolje... :oops: :oops: :madmana: :madmana: :toimonster:

G

GROF

Guest

...život!!!???., ČA JE ŽIVOT???
...ŽIVOT JE; ...nekad bel., nekad crn., nisu bitne godine!., ča je bitno?.,
pa bitno je; da smo živi i zdravi, da imamo roditelj, da imamo babe i dede, da imamo braću i sestre, da imamo obitelj, da imamo prijatelje, da imamo koji novčić!, kako u mladosti - tako u starosti, da imamo ljubav, ljubav svog života, da volimo i da budemo voljeni, da imamo vjeru!., mi koji vjerujemo!., /da pomožemo ljude bez vjere/., da pomožemo i da nam pomožedu, da budemo dobri, da uživamo u životu u sve dane života svog, ...NIKAD NI RANO!., ZNA SAMO NEKAD BIT PREKASNO!!!...

...BRAK; ...SVETINJA!
...DICA; ...BOŽJI BLAGOSLOV!
...PRIJATELJI! ...DAR OD SAMOG BOGA!

P.S. svim bećarima najboljeg poljoprivrednog-foruma, ma kadi god bili i ča god delali!., SRETNI VAM RODJENDANI!

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

zrine...nisam niti ja znao dugo za tu temu...tješim te malo :) :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

sretan rođendan zbalija, sve najbolje u životu!!!! :D :partyman: :gitarist:

B

Bobo

Guest

ŠANANA kaže:
sretan rođendan zbalija, sve najbolje u životu!!!! :D :partyman: :gitarist:

I od mene!

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

sve najbolje zbalija puno sreče a najviše zdravlja živio :gitarist: :partyman: :drinkers: :supz:

Najnoviji postovi

Na vrh