• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Re: I jos jedan...

kikic MF kaže:
Bobo kaže:
[quote="ŠANANA":3pnbfdlh]sretan rođendan zbalija, sve najbolje u životu!!!! :D :partyman: :gitarist:
I od mene!

sve najbolje zbalija puno sreče a najviše zdravlja živio :gitarist: :partyman: :drinkers: :supz:[/quote:3pnbfdlh]

Hvala! Hvala! Hvala!

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

sretan ti rođendan, da budeš živ i zdrav... sve najbolje

Z

zrine892

Guest

sretan rodendan i sve najbolje sto ti srce zazeli....

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272

zbalija sve najbolje, sretan rođendan Obrisan neispravan link.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Prijatelji i forumaši ovog foruma svima skupa zahvaljujem na lijepim željama i čestitkama!

:partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman:

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

SRITAN ROĐENDAN :!: :!: ;) :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Još jedanput vama prijateljima i forumašima ovog foruma koji ste mi jučer čestitali moj 19 rođendan svima skupa zahvaljujem na lijepim željama!

:partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Marko 335 Hvala!

U mojem se selu kaže mjesec dana prije ili kasnije sve jedno je, bitno da se sjeti!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

SRETAN 16. ROĐENDAN našemu dobrom i dragom moderatoru marku hurlimanu xa 86, nek nam je živ i zdrav, nek ima sreće i novaca, nek mu sve kod kuće štima, nek nađe neku curicu i nek se ne ljuti na mene i ekipu ako malo zaseremo koju temu, nije namjerno prijatelju, to se zove ljubav prema poljopivredi i volja da si pomognemo međusobno :D :D :D
Sve najbolje želi ti komšo ŠANANA :mrgreen: :!: :mrgreen: :!:

:partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :gitarist: :gitarist: :gitarist: :prayer: :prayer: :finga:

B

Bobo

Guest

Marko

Sretan ti rodjendan,

Sretan ti rodjendan,

Sreeeeeetaaaaaan tiiiii rooooooooodjeeennnddaaaaaan!!!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Marko hurlimann xa86 želim ti sretan i blagoslovljen tvoj 16 rođendan!
Neka ti se sve želje ispune koje imaš!

:partyman: :partyman: :drinkers: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman: :drinkers: :partyman: :gitarist: :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

Evo fala vam od srca i poživite mi još dugo dugooo... :partyman: :supz:

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
744

markiću sve najbolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najnoviji postovi

Na vrh