• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Re: I jos jedan...

Rajtek, sretan ti rođendan, sve najbolje :!: :!: :!: :partyman: :partyman: :partyman: :gitarist:

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

Rajtek sritan rođendan :!: :drinkers: :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276

RAJTEK sve najbolje ti želim, nek ti se ispuni sve što poželiš :D :D :D :D

R

Rajtek

Guest

Fala puno na lijepim željam prijatelji moji....

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272

Rajtek sve najbolje, sretan rođendan! :mrgreen: :partyman:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

Rajtek sretan rođendan nek te rujo a i zdravlje još dugo služi!!!! Živio!!!!

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905

Rajtek sretan rođendan...i sve najbolje u životu... :drinkers: :partyman: :drinkers: :partyman:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Sretan rođendan foumašu MATIJA CASE živ nam bio i 100 godina poživio, puno sreće i zravlja i čuvaj se. još si mlad :mrgreen: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:

B

Bobo

Guest

Jao decki, morat cu ukinut i ovu temu... svaki dan imamo rodjendane... Bilo bi vrijeme da izmisle neku "virtualnu pijacu" pa da mi kroz ekran dodje u sobu, pa da od ovog i bude nekekoristi ;);)

Matija, sve najbolje!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

MATIJA CASE sve najbolje povodom tvog rođendana :partyman: :drinkers: :supz:

R

Rajtek

Guest

I od mene svako dobro, puno sreće, zdravlja, ljubavi i božjeg Blagoslova.

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905

Hvala svima na ljepim željama :gitarist: :gitarist:

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

MATIJA CASE sritan rođendan :!: :drinkers: :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers:

J

jokapz

Guest

Sve najbolje Matija povodom rođendana..... :drinkers: :partyman: :drinkers: :partyman: :drinkers: :partyman: :prayer: :prayer:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Hehehe :lol: nisam napisao, MATIJA CASE mi je imenjak, pa sretno još jednom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh