• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
WOO HOO ! SUTRA MI ROĐENDAN ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sretan mi rođendan ...::

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
SRETAN ROĐENDAN DANAŠNJI SLAVLJENICI MEĐU KOJI MA SAM I JA :D Hvala svima na čestitkama ... :D

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
BAGERISTA i dmatkovic96 sretan vam rođendan :gitarist: :drinkers: :partyman:

B

Bobo

Guest
Roko, Josipe i Rony, sretan vam rodjendan!

Ovom prilikom cestitam sa zakasnjenjem svima onima kojima nisam u medjuvremenu cestitao, jer se ne skrecem cesto u ovu temu.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
hvala Bobo... također, čestitke svima koji slave... i koji su slavili.. . ni ja nisam često na ovoj temi... pozdrav svima!!!

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
BAGERISTA i dmatkovic96 sretan Vam rođendan-sa zakašnjenjem!
A josip i ekipa, Sretan i Vama rođendan!!! :drinkers: :partyman: :gitarist: :supz:

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Kolege, prijatelji, pajdaši...sretan vam rođendan i sve najbolje u životu! :gitarist:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
posavka, TOMO VINKOVIĆ (20)

Dečki svima skupa želim sretan rođendan!!!!

:partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman: :weedman:

Posljednje uređivanje od moderatora:

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
CHlas kaže:
WOO HOO ! SUTRA MI ROĐENDAN ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sretan mi rođendan ...::
I od men , i od meneeeeeeeeeeee!

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Puno Vas slavi rockas.
Sretan rođendan svima!!!
Bit ce :partyman: :drinkers: :weedman: :drinkers: :partyman: :gitarist:

Najnoviji postovi

Na vrh