• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

B

Bobo

Guest
Pridruzujem se najlijepsim zeljama u povodu rodjendana nasih clanova! Onima kojima nisam cestitao, se ispricavam, pa eto, koristim ovu priliku..

P.S. Pozdravljam sve koji me poznaju te vas u studiju i reziji ;) ;) ;)

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
, TOMO VINKOVIĆ (20)[/b]

Želim vam sretan rođendan!!!!

:partyman: :supz: :gitarist: :supz: :partyman:

Posljednje uređivanje od moderatora:
G

GROF

Guest
TOMO VINKOVIĆ (20)[/b]

Želim vam sretan rođendan!!!!

... svakako, svakako, svakako!!!., dragi moji forumaši!., svima skupa slavljenicima!., prijašnjim, sadašnjim i budući SRETAN I VESEL rodjendan!., živi i zdravi bili!., kako velikim, tako i malim stvarima se veselili!!!

Bog!., čitamo se ...

Posljednje uređivanje od moderatora:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
muhanicar kaže:
Firemanpeter.
Sretan rođendan! :partyman: :drinkers:
seljakveseljak.gif
768564.gif
doirpole.gif
Zaboravio si na kraju ovoga smajleka ..
t15133.gif

Sretan rođo Petre!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Firemanpeter vesel rojstni dan!

:supz: :supz: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman:

G

GROF

Guest
Dragi moji forumaši!!!; FIREMANPETAR i KONTAM!., sretan VAM rodjendan!., veseli i zdravi bili, dobra vina pili, svoje drage ženice ljubili, dičici se veselili, prijateljima od pomoći bili, ... !!!

Bog!., čitamo se ...

p.s. na isti način i svako dobro svim ostalim slavljenicima!., znanim i neznanim meni dragim forumašima!.-

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala vam prijatelji forumaši za čestitke!!!
Ovo mi se dopada i nebi imal ništa protiv da malo pogledam :D

doirpole.gif

A ovo drugo mi za sad još netreba :oops:

t15133.gif

Za sad može bez toga, više volim mašinski rad :lol:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Kontam (33), Studentica (29), case jx80 (21)

Svim skupa sretan rođendan želim!

:supz: :partyman: :drinkers: :drinkers: :supz:

A

AGRIPLUS65

Guest
sretan rođendan onima kojim je bio ,onima kojima je i onima kojima ce biti,kao sto nadlezni piseju da ne nabijam postave bezveze,znaci svim skupa sretan i veseo rođendan :partyman: :drinkers: :gitarist:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Hvala ljudi na čestitkama, nisam imao prije interneta, punih 30 dana se čeka na ht da priključi novi broj :-( Kako god još jednom hvala Vama i sretan rođendan Boletu.

V

vedo

Guest
Kontam kaže:
Hvala ljudi na čestitkama, nisam imao prije interneta, punih 30 dana se čeka na ht da priključi novi broj :-( Kako god još jednom hvala Vama i sretan rođendan Boletu.

izvini što kasnim ali sretan ti rođendan Kontan, a također želim čestitati rođendan i Boletu :gitarist: :gitarist: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Toyo (23)
Vse najboljše za tvoj rojstni dan, lepo praznuj pa dobro ga zalij! ;)

:partyman: :gitarist:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
tuber40 (43), juxi (27), Gogo (25), Karlito (15)

dečki sretan rođendan!

Najnoviji postovi

Na vrh