• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dado121

Sretan rođendan i sve najbolje,sad si dobio traktor za rođendan,dobar poklon:butthead::gitarist::partyman::rolfer:

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Dado 121

Sretan rođendan sve najbolje!
Upravo sam to ja rekao,bolji poklon nije mogao poželjeti...
:partyman::drinkers::gitarist:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Hvala dečki,to mi je najbolji poklon ikad poklonjen za rođendan i nevjerujem da ću dobit još dugo vrijeme tako dobar poklon za rođendan. :) :) :)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
dado,sretan roćkas.....
2bptu8.jpg

V

VOJVODJANIN

Guest
Sretan rodjendan Ti želim i da dugo voziš poklon.A što se tiče torte iz prethodnog posta i ja bih voleo takvu :vragek::vragek::vragek:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Sretan rodjendan Ti želim i da dugo voziš poklon.A što se tiče torte iz prethodnog posta i ja bih voleo takvu :vragek::vragek::vragek:

čekaj svoj red pa ćeš dobiti...:lol:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Sretan rođendan Outlenderu, nismo dobro počeli na kraju sve dobro ispalo. Da si zdrav i sretan, radio i veselio se. Poz

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
mario--apn-sl ..sretan ti rođendan mladiću....:gitarist:

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306
meni je sutra rođendam , pa tko želi može "ožežit "

Neka ti je sa srecom forumski kolega ! i daj mi reci jel cujes radio MAX i dali da ti narucim jednu ili dvije pjesme prodje ljeto trideseto ?? jasi ga kad jos nisu snimili nista za pedeset i sezdesetgodisnjake pa se onda moramo snalaziti ovako .

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
hvala još jemput,sutra vam bum tortu poslikal kaj nebudete gladni :vragek::lol::lol::rolleyess:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
hvala još jemput,sutra vam bum tortu poslikal kaj nebudete gladni :vragek::lol::lol::rolleyess:

ke same tortu ;)
te je desert, treba i neke prije nje i poljek tekuča pitanja riještiti

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
u fčera je se vino scurelo z lagva a pak denes se bode pilo dučanjsko vino :D,bodem ja to sve zabilježil z fotoaparatem :D

Najnoviji postovi

Na vrh