Međutim, nepoznati počinilac je za gumu privezao ručnu bombu koja se aktivirala prilikom pomeranja i na licu mesta usmrtila mladića.
Možda nije bilo namijenjno njemu, već njegovom ocu? Pa je sad žao onome tko je to napravil. Budala kukavička.kloki kaže:http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=164345&title_add=Pan%C4%8Devo%3A%20Poginuo%20od%20ru%C4%8Dne%20bombe&kword_add=tragedija%2C%20goran%20velickovic
bio mi je komšija i poznanik
Dydy kaže:Zbalija , mozda nije ovaj forum mjesto za politicke govore ali nije niti crna kronika u tom slucaju , klokiju mogu reci da ga razumijem kako mu je , medjutim smijem naglasiti samo to da se tu radi o njegovom prijatelju i susjedu koji se ocito nekomu zamjerio, a nadam se da i ti mene razumijes ako ti kazem da sam tetku skupljao zlicom raznesenu po zidovima a ista se sigurno nije nikomu zamjerila na taj nacin da ju je trebalo raznijeti bombom !
Dydy kaže:Zbalija , mozda nije ovaj forum mjesto za politicke govore ali nije niti crna kronika u tom slucaju
Dydy kaže:Kloki cjenim i postujem , jednako tako nikako necu opovrgavati tvoju miroljubivost jelbo te ne poznajem i necu na tome niti inzistirati , da se desilo sranje jeste kao sto je cinjenica da su to sranje potencirali srbi iz niskih pobuda da ratom otmu teritorij i da se usput nakradu . Vezano za ovu tezu da treba crna kronika na forumu gdje bi bili crni dogadjaji s njiva ok , evo ja predlazem polemiku o Novoj Topoli kod Banjaluke gdje je 27 lipnja 92 u kafileriji samljeveno cetiristoinjak osoba i rasipacima za gnoj rasuto po zemlji te zaorano , kakve posljedice mogu biti od takvog ponasanja mislim naravno na poljodjelstvo .