• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

STA SA TELETOM?????

B

brundalo

Guest
mirela kaže:
e ovako nije me odavno bilo pa imam potrebu da vas obavjestim sta se desava kod mene ovako krava ide na boljeeee sto mi je drago sad vec da rucno muzti a poslice cemo mi nju nabit lagano i na aparat :lol: :lol: :lol: sto se tice naseg miska kako ga muz zove ili rudonje kako ga ja zovem :lol: :lol: :lol: jako smo zadovoljni posasne 2 puta ujutro i navece skorom sveee sto je interesantno sijeno jede .i lize smjesu za telad do 3 mjeseca tako da smo jako zadovoljni sto se tice miska ili rude a za mamu kravu ima vremena vidjecemo sta cemo dalje uglavnom za sve savjete jedno velikoooooooooo hvala svim forumasima P.S i misko nema proljev sto je najbitnije a jede koliko mu je volja
Pa neces valjda napustit forum..... :scratch :)

breskvar

Aktivni član
Tu od
25 Velj 2009
Poruka
1,150
ŠANANA kaže:
a u pravilo tek nako jedno tjedan dana bi mlijeko bilo 100 % čisto za mljekaru i za konzumiranje, ali mi ga znamo več 5 dan koristiti, sve ovisi od krave do krave!

Mlijeko nemoj bacati, daj to svinjama, one to najradije pojedu, meni kad se oteli više krava od jednom, sav višak ide svinjama i one to riješavaju, ak ima koje tele od prije da sisa još ide i njemu da se zdravo mlijeko može nosit u mljekaru :!:
...ako imaš viška kolostruma (ali samo onog izlučenog neposredno nakon telenja, max. nekoliko sati nakon teljenja), zamrzni nekoliko plastičnih velikih boca toga kolostruma...trebat će ti u slučaju da ti se oteli koja krava koja ima upalu u sve 4 sise... :idea:

M

mirela

Guest
:axe: ko a da vas napustim ma necete se vi mene tek tako lako otarasit :lol: :lol: jos ja vas trebam znas ma ne nenapustam nego sad malo manje vremena imam za internet ono proljece je tu ciscenje njiva dubrenje oranje sjetva i tako al navraticu ja svremena na vrijeme nadam se za nesto sto mi ne bude jasno dacete pomoci :oops: :oops: ipak sam ja samo pocetnik cujemo se

M

mirela

Guest
e dragi moji nakon toliko vremena evo mene opet sta da vam kazem u ovom periodu dobili smo jos jedno tele s tim da se otelila sama ali nije izasla sva posteljica van tako da je nakon par mjeseci ponovo vodila oplodili je al bezuspjesno opet povadala tako da smo skontali da nema nista od nje da je moramo prodati e sad imamo problem nikako da dobije na kilazi jede do mile volje al imamo osjecaj da je sve mrsavija :scratch sta bi mogao biti razlog jel mi moze neko reci

I

ivica

Guest
a sta jede kolko ima mljeka ?
treba jesti vise energecku hranu ,zanci vise kukuruza u smjesi

M

MOCO

Guest
Nekima definitivno treba zabraniti držanje plemenitih životinja!

Najnoviji postovi

Na vrh