Mozda je kromovi lim, lim od Fe-Cr, pa je zato tvrđi i vjerojatno i osjetno teži i daleko manje hrđa.Poštovani
@mtd001 PVC je dobro dok je sve super. Ti znaš i ćuvaš ima ljudi koji sve lome. Ja poznam nekoliko takvih 🤕
@H&S Nije pocinčano koje sam spomenuo ali sam lim jedva bušio.
Evo došli doma iz grada doma kvočka ima piceke 🤗🙃, obukao sam radne hlaće, uzimam svoju ALKO u ruke i idem pokositi dvorište kod tate. Onda još budem s flaksericom počistio nedostupno. Onda još namjeravam i pošpricati dio stražnjeg dvorišta s Totalom. I onda bude valjda dan dosta dug, ručak bude valjda tamo oko 5 popodne, između tih zanimacija. Idemo daaaalje 🎶🥂
Pa prije xxx godina, u poduzeće smo dobili ferolegure u limenim bačvama, Kineske...Te bačve su bile jače, deblji lim i čvršče i nehrđajuće......Prava milina od lima, izdržljive do bola...Pa sad da li su Kinezi kučište za Iskru napravili od legiranog lima teško je za vjerovati. Morao sam bušiti 2 rupe za drukčiji tip zaštite za remen i vidio da je lim kvalitetan. Uz to s vremenom nije ni istrunuo, kao što to normalno i uglavnom bude za 12 god, tako piše na pločici. Također me iznenadilo da su svi kotači s besprijekornim brtvljenim, vodotijesnim, kugličnim ležajevima. Dok sam to vidio odmah sam ju kupio. Pogon kotača nije radio, zahrđala osovina poluge za ukapčanje je bila tako da su strgali sajlu. Motor nije radio, jer je fergazer bio zabetonirani. Sada getribica radi, motor radi, kosilica radi 100% je ispravna i zdrava. I nisam ju niti korektivno farbao. Bude mi rezervni igrač u sezoni 🙃😈