Predjamski grad
Nisam mislio za valjak,već za pan,tako sačuvate tekovine jedan radi drugi pije pivu promatra i sve zna o svemu.Zvao ga, kaže da je još na bolovanju, još je na kašicama 😉😂
Svaka čast,ti si ipak mehaničarMa nebi ju mijenjal...... ni za mnoga polja i velike traktore
Takvoga ćeš teško naći.Gdje da kupim takav filter?
Imamja, imam ja.... više komadaGdje da kupim takav filter?
Jasno, ja sam u poziciji da si mogu dozvoliti da radim bez filtera jer imam dijelova za takav motor.... dok je mene i nasljednika. Ali nemam, trenutno, filtera za ovakvu kombinaciju fergazera za ovaj motorič koji s njim radi ko sat.Svaka čast,ti si ipak mehaničar
Istina je da sam ja svoj motor umirovio i to radeći sa njim
Nazadnje nije htjela upalit,uspio sam je pomoću pokretača upalit,da mio odradi krumpir
Nakon toga je na nju došao honda gc 160 i nebi se nikad vratio na tomosa iako je on pošteno odradio svoje
Rastavio sam naknadno svoj tomos,jedna karika je bila u auspuhu,a druga debljine lima limenke,tako da nije ni čudo da nije htjela upaliti,ali je ipak izdržao svoj radni vjek
Mislim da je vijak 8,8 preslab za to!Raspao mi se ventil za grijanje kabine pa sam privremeno stavio ljetni ventil m12 🤣