• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,945
Došel na servis a ono prc milojko,zove malac veli odi vidi nekaj ni dobro. Mlađi kolege su delali servis pa im se baš ni pumpala nafta pa su dost verglali,uglavnom uspeli smo mi njiih uvjeriti da je to od verglanja al da bi mi mučali moraju napolitanke i cola sutra past :hahah: :ppozdrav:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
661
...lepo ga je zmešalo...nisam mehaničar ali mi 2-3 stavke na um padaju ...dobro tira malac Manče
Samo gas i duga svjetla :hahah:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,945
Nisi me skužil dobro,ovi malac mislim na svog kolegu mehaničara a ko ga Tera neznam,
Začudil bi se kolko sam videl ljudi koji su oko već blizu penzije a nezna posudu za vodu najti,ma je*eš posudu on nemre na ekranu pročitati da fali vode i ulja.Neki dan nam doteraše Atega3 veli ima grešku motora,sjednem Nutra dam kontakt svjetlo crveno soliti motorno ulje,stisnem mjerenje veli 7 litara,nalijem 6 ponovo mu stisnem mjerenje veli još 2.5.Ukupno ide 17.5 litri a senzor ne prepoznaje AK fali više od7 odnosno ide do 7 u minus.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
661
Skužil sam te , al ne vjerujem da ga vozi netko tko pazi na temp preveć...ili glava, ili dihtung ili kiler ulja...nekaj od toga je čim je tak hitil zmešano na posudu

Najnoviji postovi

Na vrh