Poj'o ga dobar život i održavanje.
Prošle godine kada sam krenuo, vidio sam da mi se ne isplati ni kretati u remont, a navodno je prijetilo neko nevrijeme pa platio drugome.
Vodena pumpa se raspala u mojoj prvoj sezoni 2023, pitaj boga kada fiber spojka na motoru (šarafi i leptir na osovini zajedeni par centimetara) čulo se da lupi kod paljenja, ali bivši gazda kaže to je tako oduvijek. Komplet zvono i osovina na tokarenje. Miševi kod bivpeg gazde dok se čekao transport stajao malko oprljav pa su mišovi odradili 7 džekova, za to mi je trebao 4 dana da ustanovim gdje je što i pospajam gdje što treba, a brikanja je bilo XY u osiguračkoj kutiji, sada je sve po knjizi. Razno razni ležajevi i remenice s lijeve strane su bili harakiri, sve riješeno, osim ovoga, ali hajd, nemam jesenski ječam, pivarac će biti za vršidbu oko vikenda, tako da ovo sutra izvadim i povarim. U petak dam tokaru da obrije na mjeru i ako bog da, to je onda to.
Ovo kad je našpanovano, ne djeluje kao velik luft, kada sam skinuo remenicu, baš sam se ozario od sreće. 😅😂 Što je najjača stvar, ležaj kao bombona... Ne čuješ ga kad se okreće 🤣
P.S. Na ovaj alat za izvlačenje kajli sam morao navariti krom jer je kajla ljuta kao vrag, ušla u flah kao u sir 🤣🤣 E rek'o neš kolega, ima i jačih od tebe. 😁