Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Konstataciju si sam dao pa ja valjda ne moram jerbo je bio amen na kraju?!
539?Danas malo posla za odmaranje moždanih vijuga i duše...
Pošvasano s CO2, ali je ostalo malo ne složeno jer je pipljavo.
I za kraj farbenzi bite, iako boja s poklopca nema veze sa ovim šta je ispalo 😅😂 Na konzervi ispada kao nekakva maslinasta, a ono vrišteća kad pofarbaš, al' dobro, bitno da je sad zaštićena.
Sutra ako uhvatim cajta, upresavanje ležajeva, semeringa i osovine, naprskat s oljem, umotat u foljiju i na stalažu za rezervu.
Kada sam ju skinuo vidio sam da na propeleru fale sve lopatice, tj. sve su poknute, pa nije baš ni bio neki protok, samo me strah šta sad sve ima po kanalima, a ne da mi se to na polju drndat. 😩😩
Ma, taj ti nije zdrav. Vidiš kak je masni 🤭Jel znate možda jel ima u Kauflandu za kupiti ovakvog špeka kaj se godinu dana sušil pri kleti? Pitam da si kupim dok ovo potrošim. 🤔
View attachment 64619
Ma ja umislio da je Muha objavio post, po povezao sa 539....... maslinasta boja i to....Jok, Dominator - Mremcedes. Još od sredine 7. mjeseca stoji parkiran u bašćici od kad je roknila pumpa, ali hvala bogu na zadnjem kkomadiću iza stare kuće.
Od kad sam post pročital suza suzu stiže.Ćao ekipa, nadam se da se niko nebu srdil ak nebum pisal par dana, idem na put u Englesku. 🙂Tam sam u romingu, pa ono.
Idem brod jedan gledat. Nek se niko ne srdi kaj me nebu.