brgud
Iskusan lik
- Tu od
- 4 Lis 2013
- Poruka
- 5,765
Ja, jušto t* ko, malo pole.Da ni forši ponte porton,prije Antonci?
Ja, jušto t* ko, malo pole.Da ni forši ponte porton,prije Antonci?
Nisi ti samo Muhanicar...ti si i stemer....da si na miru spal, podnica bi izdrzala.. možda ni danas nebi ali me iznenadil krevet, popustila je podnica pa me probudilo 🤭
ne radi građanski nemir , idu izbori..Sve više se spominje bojkot trgovačkih centra, pa predlažem da krenemo svi kupovati na tržnice čiji prodavači ranije odu u trgovački centar, da bi nam prodavali skuplje i "eko" "domaće" ...
Sve ja to znam i sve mi to jasno, ja se držim toga, ne bežim za penezima. Delam kolko mogu i uživam kolko mogu. Ne delam se da sam neki proizvođač ako nisam, za sebe proizvodim i uživam u svojim plodovima.odi odi , pošten radni čovjek mora i odmoriti i uživati u plodovima svoga rada, ne treba samo gledati na zaradu, jedanput se živi ..
Možemo se na ovom forumu i zafrkavati,ali u tvom postu ima puno istine. Nemojte se uvrijediti, ali tu je istina u velikoj prednosti.Tako je😉teško je to nekima objasnit, ljudi žive u zabludi. Plaćaju skuplje jer im tak neko objasnil, a ovi trljaju ruke kaj prodaju to kao domaće.