• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
182
Ma kažu nasukala se tu u Šušnjaru pa da se jadna ne muči..
Meni je bilo super "prije 2-3 godine"; nekakvog bazena sam zatrpaval sa sutom i mjesec dana im je trebalo da to zatvorimo sa gornje strane jer vlasnik-i-ca ne zeli. Super ljudi i radisni nadasve, ali ukralo bi suzu iz ociju majstoru, a kak je tocno u toj domaji na otoku, nisam tak dugo bil. Hebga otok i nemere drugacije, fali svega od cavla-vijka na dalje, kad pitas za cijev-pfifi-i u kvaliteti gori si od bivsih hranitelja. Ima na otoku jedan dedek koji ima sve fitinge u torbi na apn-u; kom kaj zatreba on im je sudjen. Ima tam i Slovenaca i Germana koji su u posjedu, njihovo je zelenije i ljepse obradjena povrsina, ali sa njima se nisem stigel druziti. Samo je jedna zlovenka dosla pitati da kaj to ja delam da se je ona prije nutri kupala..upala..la..la.

Najnoviji postovi

Na vrh