• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Di bi kupio ovak amortizer, oprugu

Prilozi

• Screenshot_20240114_085738_Facebook.jpg
    Screenshot_20240114_085738_Facebook.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 45

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ja bum par dana izbjegaval pušače.
Ujutro kolege natočili bengu u dizelaša pa izvlačili iz rezervara, i taman da bum potegnul, ovaj mi digne šlauf i ode par deci u grlo.....sad se doma podrignul, a mali me pita kaj to smrdi :ROFLMAO:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Di bi kupio ovak amortizer, oprugu
Tlačnu oprugu ti naprave po uzorku,a mislim da ti Zg nije daleko.
Omega opruge Savska 80, u dvorištu di je i Pavlinić-Sopić servis.....Ak je unutar opruge uljni amortizer onda Samobor,Žnidarec usluge.Ima i kod Velike gorice mislim da negdje oko Kobilića čovjek isto radi razno razne opruge....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Ja bum par dana izbjegaval pušače.
Ujutro kolege natočili bengu u dizelaša pa izvlačili iz rezervara, i taman da bum potegnul, ovaj mi digne šlauf i ode par deci u grlo.....sad se doma podrignul, a mali me pita kaj to smrdi :ROFLMAO:
Da si potegnul Aspen ne bi ti bilo ništa. On ne smrdi niti miriše, samo osjećaš da imaš konj-dva više. ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Dočekao sam još jednu prigodu 🙃 i malo prije sam svojem polu bratiću čestitao rođendan 🤣👌, malo su te prigode rjeđe u odnosu na ostale 🙃😈 pa je duže mlađi.

Najnoviji postovi

Na vrh