Povijest nam se ponavlja u obitelji. Prije svakog velikog blagdana nama se dogodi nekakvi "kvar". Supruga prakticira uključiti veš mašinu po jeftinoj tarifi struje, tako i sinoć, kad ono puknuo je gumb za paljenje i gašenje i otišao "nekamo u nutra", vidi se zelena štampana veza kroz rupu, o je, dobro jutro tugo je bilo. 🤕
Spakujemo se u grad i ja prije polaska koristim akva ispirač, koji je to vrag, šprica iz njega voda na one njegove originalne rupice fi 6 mm, lijevo i desno po kupaoni. Probam izvuči cijev, priključak na školjku, sve je kako mora biti. Oooooo sve ti ***** još sad i ti, a prije Božića je serviser bio na veš mašini, a ja zamijenio akva ispirač novim, tuto kompljeto.
Danas popodne, da zaboravim na sve te nevolje, idem skinuti pogon noža s radilice motora cca 7 KS. Malo morgen, kak da ne bi išlo sam-tak, niks WD40, niks čekić, niks radapciger, pa niks šrafcinga... Ide, ide miiiii 🎶
Prvo sam si zabušio šaraf za nož da složim dobro vođenje za radapciger
A onda, muko moja, ne ide, pa ne ide
Na kraju, dok mi je radapciger izletio i iz šarafcinge, skoro u nos, popizdio sam i zavario sam ga na pogon noža 😈🙃
Pametniji popušta, pa sam ja nakon dugog natezanja uspio skinuti to zahrđalo zlo dolje 🙃😏.
Idem ja sad pospremiti alat nasred garaže, pa skinuti akva ispirač da vidim koji je vrag njemu došao da šprica vodu po kupaoni, a veš mašina bude na redu možda sutra, možda... Supruga je skužila da ju može upaliti drškom četkice za zube 🤣, kao astronauti na Mjesecu s kemijskom olovkom... Idemo dalje, bar dok me idu ove dobre karte 🙃😈🎶