Šta ja rekoh jučer,,,Evo što rade oreji! 😡
VIDEO Građani danima prosvjeduju na izvoru Une. Bila inspekcija, evo što su otkrili
DRŽAVNI inspektorat utvrdio je da investitor gradnje mini hidroelektrane na izvoru Une u općini Gračac posjeduje lokacijsku dozvolu, ali nije dobio Ocjenu prihvatljivosti zahvata za ekološku mrežu.www.index.hr
no, no. nebu ni tvoja rijeka presušila....I dok jedni uživaju po lagunama,,, i plažama,,, ja se seksam,, po livadama,,,doduše,, kad sam se skolovo radila je i parohija i medresa,,, sam sam sebi kriv,,
Auuuu,, dobra ti ova mačeta,,, aaaa tek ovo ispod macete,,vec mi sline idu iz usta,,,
Eee kad si me povuko za jezik da ti kažem,,,,kad sam bio mali klinac, krajem 60-ih,,i kad je onomad, po ovim sad,, bilo "zabranjeno",, ja krenuo u taj mekteb,,, a tih godina, stari si kupi čizme, tri broja veće,, da se ima šta nositi sljedeće tri četiri godine,,, i tak ja otišao u mekteb sa novim čizmama,, i tamo mi ih maznu,,,, od tad sam posto ateista,,,😄🤣no, no. nebu ni tvoja rijeka presušila....
A medresa je bila previše, trebal si stati na mektebu, kak i ja
Raj na zemlji...al vide se i požari ( nažalost ) ako sam dobro zapazilEvo i video
Sad čitam vijesti da je požar i u Radašinovcima, a upravo u tom mjestu se ide za vidikovac.Raj na zemlji...al vide se i požari ( nažalost ) ako sam dobro zapazil
A tema je : Što smo radili danas ?