• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Želim izbjeći da mi se zavuce negdje iza panka ili polica pošto su od zida do zida i učvršćeno sve u zid.

Morao bi sve iz radionice van da bi ga našao ako počne smrditi..

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Na sred radione ,ili negdje uz rub,a da je dostupno poveći karton s ljepilom i pržena slanina 🥓 . Jednom nam je u auto iz vreće starog kruha jedan poveći komad, lovačkom terminologijom rečeno kapiatalac 🐀, sreća pa sam primijetio kad sam izvadio vreću da je iskočio i djelovao prompotno,u roku 30 minuta je bio na optuženičkoj klupi, osuđen na smrt bez prva žalbe sa trenutnim izvršenjem.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Imam plastičnu tacnu s ljepilom i šrotom na sredini. Uljepio se, izašao van i odvukao sa sobom tacnu do kuta radionice gdje se uspio izvući iz ljepila.

Imam super cat parcolovku koju ne dira

Imam metalnu parcolovku koju je već 2 puta aktivirao, pojeo maslac od kikirikija, ali se uhvatio nije.

To je Dr.sc. Mega parac

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Karton je puno bolji jer nije krut tako da prilikom oslobađanja (koprcanja) uvijek ide za njim dok daska tacna i se odvajaju a išmiš ljepilo se rasteže.
Za tu kantu odi kupi jednog puha tako da ga privuče šuškanjem.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Ajde ako se ne uhvati danas na ništa i to ću probati. Već me 20e pizdarija za lov na parce koštao. Šta je još 2e ljepila i komad kartona

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
I obavezno slanina 🥓 tom teško odoli i onaj na dvije noge i na sredinu s snjom pa neka igre otpočnu .

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
916
Par mjeseci nisam bio u stanu u centru Osijeka i ovo me dočeka...

Iza ima mala kanta za smeće koju je prevrnuo, isprljao cijelu dasku valjda dok je izlazio, izasrao brabonjke posvuda, sva sreća pa nije izgrizao namještaj. Da mi je netko rekao da ću u centru grada imati štakore u stanu, ne bih mu vjerovao. Zamisli kenjaš i odgrize ti jaja.

Na selu susjedove mačke uredno love, baš jučer pokazuje jednog od 30 cm bez repa...

Najnoviji postovi

Na vrh