• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Znači za svaku izmjenu ulja karte dole o_O 🤔
Nema više na ovome motoru izmjene, taj se je jadnik otplatil. Još par put na vodu ode i to mu je kraj.
Ako bi baš bila krvava sila dobil bu issisavanje ili ako bu uređaj u kvaru ide bušilica u čep i novi odgovarajuči navoj...
Fuš je teški, ali sebi takve ili slične stvari uvijek slobodno napravim bez imalo srama.

Taj jako ne curi ni iz mojega IMT-a. o_O
Za sad ne, ali bi moglo uskoro :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Danas sam najebo grdo. Počel sam rasturati jednu raketu na sitne dijelove.
Ko bu ju sastavil ja neznam, ali siguran sam da Čića Zlaja i Perica Grbič takve inovacije i komplikacije u životu vidjeli nisu.
Čega god se primiš nešto drugo smiče..... pa treba izmještati da bi došel do cilja.....

A da slučajno vide krstili i križali bi se i sa dva i sa tri prsta

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,678
Inovatori su čudo u svijetu i rijetki ih razmu kak i pjesnike. :ppozdrav:

Ako ima ugrađenu električnu AC pumpu onda naslućujem čija bi to mogla biti ljuta mašina.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,678
Taj mora da je neki šaljivđija. Možda bi neke od ideja mogle poslužiti Petru Grbiću gda otvori novu fabriku da konačno napravi nekakva unapređenja na fergusonu nakon toliko godina čekanja.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
902
Produži poslije do mene... :D

Gdje si kupio? Pošto? Ima li žilete dole? Koje stupove stavljaš?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,879
Vitalis Đakovo, obično pletivo, 65x65 oka, 1.8mm debljine, 180cm visine.

Idem pletivo 180 i na 200 bodljikavu žicu. I razmišljam da u donjoj zoni stavim isto bodljikavu.

Stupovi su 260 cm betonski vinogradarski. 60 u zemlji, 200 van...

11 buntova sam uzeo

58e je bunt 25m. Čiste zalihe. Ako trebaš nema još puno tako da požuri.

Najnoviji postovi

Na vrh