• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobiteli

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
915
Moj Huawei Mate 20 X je upao u kantu vode (inače nije skroz vodootporan), zatim ga je prase zagrizlo i slomilo kaljeno staklo, stavio novo, drugi dan komšija prešao traktorom preko njega, srećom na mekanoj zemlji, opet puklo staklo, a mobitelu ništa, sve preživio. :ROFLMAO:

Nekad davno sam imao Motorolu Defy, reklamirala se kao dosta izdržljiv mob, deblje kućište, ovo ono, sletio mi bio s krova auta i samo se ekran zacrnio, ništa razbijeno, na mobitelu nema ni točkice, ali ekran ne radi.

Imao sam i 5-6 Xiaomija, ne volim ih nikako, kvaliteta opala, a cijena otišla gore jedno 5 puta, malo sam i rekao.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
Moj stari je i padao i u vodi bio. Ali ga je kiselina dokrajčila.

I opet sam gledao puno mobitela i redmi note serija mi je najviše davala za moje novce. Oni je već treći redmi note I super sam zadovoljan

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,612
Imal sam Lumiu od Microsofta. Kad je prestala podrška za WhatsApp, sin me počastil s Redmi Note 8T. Lumiu sada koristi žena. Zanimljivo je da izmjenjiva baterija na znatno starijoj Lumiji traje dulje nego na 8T. Problem je kaj na 8T, kao i na vjerojatno većini novih mobitela, nije izmjenjiva. Dok dela, dela, a onda novi mobitel :( Mladima to paše jer vole nove stvari i nove tehnologije. A kaj s nama starejšima (stari je samo vrag jer nema krsnog lista) koji smo zadovoljni s mogućnostima postojećeg?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,468
Naručiš bateriju s Alija i netko ju zamijeni. Nije to nuklearna znanost.
Mojem Samsung (Note 9) ide 7. godina, z originalnom baterijom, i još uvijek drži do 1 dan.

Najradije koristim ova dva...z još originalnim baterijama, 25 i 15 g. stari, i na kojima se vade baterije.
20241121_095827.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
915
E72 je jedan od najboljih mobitela ikad, imao sam i njega i E52. Da se ponovno može kupiti novi, e ako ga ne bih kupio... :D

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,468
Imal sam E71, završil je u vodi...a ovoga sam nedavno kupil (za 10e), radi nostalgije i jel je to zbilja dobar uređaj.
Symbian mi je bil izvrstan OS, hardverski nezahtjevan, a imal je sve kaj treba.
Imam još i E7-00, samo mi ne valja port za punjenje, pa ga ne mogu probuditi, a koristi sam ga 10g. Mehanička tipkovnica mi je vrh:
nokia-e7-photos_tb.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,910
IMG_20241121_112422.jpg
Težak je, puni se svaki tjedan, a ima i pravu lampu.
IMG_20241121_112448.jpg
Koristio sam ga kad je VIP omogućavao dupli broj!

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
Kažem ja već nekih 7 godina koristim xiaomi redmi note seriju i nikad problema ni kvara... Žena isto tako.

To su mobiteli srednje klase i po meni imaju najbolji omjer cijene i kvalitete.
Čuo sam da s jeftinijim serijama zna biti problema, ali to sa svim markama.

Najveći problem je što ljudi očekuju da će xiaomi po 100e raditi kao samsung po 500e pa pljuju po njemu.

Imao sam svađa i rasprava gdje ljudi uzmu xiaomi T seriju i žale se da im šteka i kažu samsung je bolji. Bolje dati više novaca i uzmu S seriju od samsunga za 6 puta više novaca.

Ja im govorim da je xiaomi jednako dobar, po meni i bolji od samsunga. Ali ako uspoređuješ moraš usporediti istu klasu od jednog i drugog.

Najnoviji postovi

Na vrh