• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobiteli

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A 6 kupljen tu

Na mobitelu se ne mogu logirati na alix s mejlom kojim sam se registrirao preko lapa jer kaže da se taj mejl več koristi..
Probao sam napraviti novi račun na mobu ali ne mogu na ruskom ..neda se prebaciti ma .com

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
A 6 kupljen tu

Na mobitelu se ne mogu logirati na alix s mejlom kojim sam se registrirao preko lapa jer kaže da se taj mejl več koristi..
Probao sam napraviti novi račun na mobu ali ne mogu na ruskom ..neda se prebaciti ma .com

Klikneš na čovječuljka i prebaciš sa register na sign in... I onda u postavkama jezik na engleski.

Za Google... Traži nešto pa gore lijevo imaš 3 crtice. Pa odeš na postavke i pogledaš regiju/jezik

Screenshot_2023-02-14-14-24-55-340-edit_com.android.chrome.jpg Screenshot_2023-02-14-14-25-15-245-edit_com.android.chrome.jpg

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Odnekud sa tvog google racuna ti vuce kolacice. Badava tvornicke postavke jer ti je spremilo u "oblak" na tvoj racun kolacice.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
Ma treba regiju u Google postavkama promijeniti i onda obrisati povijest pretraživanja s kolačićima. Kao što sam i napisao gore.

Ako to ne uspije pošalje se na google support mail zato što je moguće da mu je skinuo android update za ru specific region i da mu se vraća cijelo vrijeme na rusiju.

Možeš ga vraćati na tvorničke postavke do mile volje...

Ili ga prijaviti ko stranog agenta, kršitelja sankcija pa nek nadležne službe traže u čemu je problem.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Gdje je regija? ,ima samo jezci..maknuo sam sve jezike osim hrvatski.

Prilozi

• Screenshot_20230214-160835_Chrome.jpg
    Screenshot_20230214-160835_Chrome.jpg
    14 KB · Pregleda: 9

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
***** ti kolačiće kukije..cukije.biskice ..i sve ruske kurve.
Toliko sam put nekome pomogao s brisanjem kolača da bi sam progutao taj mobitel.

Kolega koji isto ima problema s tim je ing .elwktrotehnike..nekoliko stepenica iznad mene u vezi te kolačičke kurčate tehnike a nije riješio problem kod sebe.
Ŕačunao sam da je neki ***** naselila ruska sim negdje u mobitel...a ono te jwbu obočni kukiji...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,912
Baci ti to dok nije došla UDBA jer komuniciraš, tko zna o čemu 🤭 , sa Rusima, ni Milanović te nebu spasil!

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,764
A čuj to "Nova tema o mobitelima" ? A mobiteli su sad već stari o ho ho . Tako da ste slobodno mogli drobiti o mobitelima bilo novi ili stari u već postojećoj temi "Mobiteli".
Ta facken lijenost. :cool:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
I šta je na kraju bilo?

Ne zanima mene, ja znam. Ali da znaju budući ruski špijuni kad se vrate sa raporta šta da naprave?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,741
danas sam nekaj primjetil...poznam jednog mladca, prodaje po hrvatskoj sjeme, gnoj, špricanje...svašta...
i kad god ga sretnem, dođe mi u par minuta poruka na moj mob...nude mi pesticide, pa gnojiva, pa sjeme...
belchim neki, mamu im nabijem, izgleda da mobitel od mladca vata sve oko sebe...
sreća kaj nisam len, pa im vratim poruku prostog sadržaja.... 🤭

Najnoviji postovi

Na vrh