Moj je mobitel dostupan i moji su mobilni podaci dostupni svima, 24 sata na dan, unazad puno godina, živi smo i zdravi smo radi toga - svi u obitelji.
Prethodne sam obavijesti dobio i na e-mail ovdje, na brijegu u goricama... Nisam odmah reagirao da si ne pokvarim druženje sa susjedima i ručak sa suprugom.
Smatram običnim strahom i floskulama ovakve neke pristupe - je nedam se špijunirati. Ma dajte ljudi i kolege, pa skoro svaka susjeda zna koju veličinu gača nosimo, da li su na gumi-lastiku, ili su na vezivanje na nekakvu špagu, a mi sad odjednom glumimo đems-bond face. Jake smo mi seljačke marke.
ZJ, prijatelju, kolega, prestani se bojati svoje sjene, a uvijek dok si u prolazu dobrodošao si i navratite i ti i bilo tko tvoji do mene.
Ljudi, svi, nemojte se bojati jer i svećenik u crkvi sve zna o nama... Moboteli su samo praktične i jako korisne igračke, opustite se i uživajte u životu, dok je lijep i dok smo još živi.
Da meni je moj mob "izbušio rupu u glavi" od silnog mobiteliranja, pa sam pozabio stotine znanih brojeva 😂🙃💥