• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,567
Sve štima, jer su još u fazi izgradnje ("erection phase"); vidiš po ostalim, napol podignutim, tornjevima.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
258
Odlično razmišljanje kolega ZJ, no to nisu stupovi od vjetrenjača, nego dijelovi infrastrukture od DB-a kud oni brzi ICE vragovi jure. Čudno da nema krana oko vjetrenjače, zato mi je zapelo za oko. Inače me one podsjecaju na mercedesov znak, a pošto je njemačka auto industrija u problemima, baš se nekak potrefila otkinuta zvijezda...i kak baš u blizini Stuttgarta..hmm

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,507
,,Tačno u podne,, danas ja pijem drugu i zadnju za danas, kafu,, na jednom ekranu unuci gledaju Pepu pig,, a na drugom mi moja kravica daje znake da je krenulo telenje,,
20241203_105231593.jpg
Odem do štale nekih 300 m. Pomognem joj malo i na svijet dodje mali šaronja,,
20241203_132445925.jpg
Da znaš Muha,, reko sam mu da se radujem, bifteku,ramsteku a bogami i brizli za nekih 15-20 mjeseci,,
Imam razlog da opet nazdravim:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh