• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,053
Ma nema toga više kod nas. To je neka prastara karta. Evo baš sam pogledao kod sebe gdje piše da ima. Ni na street view se ne vidi.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,053
Trebalo naći neku statistiku koliko se tih par ispravnih koristilo uopće 😂😅

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,021
Danas sam, prije podne, radio kruženje (đir), po našem malom Gradu. (Po nekakvom zadnjem službenom popisu stanovnistva ima nas zajedno sa prigradskim naseljima manje od 40.000 stanovnika. Neki je dan objavljena informacija da u VŽ na dnevnoj bazi ulazi, ili izlazi sveukupno 55.000. vozila, tako naši brojači prometa registriraju. Dovoljno za skužiti da smo debelo u crvenom u prometu, oko Grada i unutar...)
Iza toga sam bio "kuhar ručka" koji nam je bio "u slast".
Danas je kod nas +11 stupnjeva vani.
1000015378.jpg
Na red je opet došlo i uređenje dvorišta - usisavanjem lišća od jabuka 🙃.
1000015376.jpg

1000015379.jpg

Moj kontrolor posla čiščenja dvorišta je izgleda zadovoljan i spokojno meditira 🤣

1000015380.jpg
Još nije kraj ovog jako lijepog prosinačkog, predbožićnog dana, upravo je supruga složila hrpu nakita i lampica za provjeru i kontrolu...
Zakaj nisam ostal i dalje vani

Na vrh