• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,947
Evo kak smo mi doma počeli obilježavati kraj ove godine? Izgleda to kak naša mala božićna prića.
Prvo je starija kćerka rekla, pa nebremo mama, još na Božić stići i k vama, na ručak, znaš da moramo biti na puno strana. Daj složi ručak u (proteklu) nedjelju za nas. I bi ručak 😊.
Ali veli dojdite zato vi k nama na Badnjak, budem ja složila ručak za sve nas i vas, budu došli brat i šogorica iz ZG. A sestra mi se ispričala, ona ne stigne, mora spremiti sve za rođendan, doma. I bi ručak jučer kod starije kćerke, došli su sin i snaha. (Sestre su svejedno profeštale skupa u ponedjeljak, kraj radne godine, na poslu 🤣). Sinoć kasno odoše naši zagrepčani doma, jer danas su več u Sl. Brodu, kod snahinog brata (y).
Supruga kuha božićni ručak za našu mlađu kćer i sve njezine, a bude s nama i naš najstariji, deda.
Poslije ručka selimo se k mlađoj kćerki, da tamo proslavimo rođendan od jedne od naših unuka, rodila se na Božić.
A da, danas u božićno jutro smo započeli doručkom s šogoricom, došla nam čestitati, a sutra moramo i do nje jer joj je drugo ime Štefica. Uz nju naš deda je Stjepan, otac od starijega zeta je isto Stjepan.
E sad kak da mi pazimo "na liniju", kak da se ne prejedamo i ne opijamo??? Kam se god okreneš sedi si, zemi si, jedi, pij...
Nije bez veze ona pjesma: nato Mlado leto, svega obilja 🎶
PS
Sinoć, na Badnju većer, smo na kratko skoknuli i do susjeda, supruga je odnijela slatkiše za njihove male unuke, a ja malo vina i da pozdravimo njihovu kćerku, zeta i djecu, došli su na par dana, z mora, k njima na Božić. I tu je isto bilo, sused zemi si nekaj, daj pij... 🙃😇😊
I to je za ljude, ne velim da je lako, al kaj se mora, mora se

• Like
Reactions: ZJ
Na vrh