• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,066
Imaju, od gradskih poglavarstava. Toliko sam ja skužio ovih dana u VŽ. U VŽ su molili oko kipa Grgura ninskog, tik ispred vrata franjevačkog samostana, a tu zaista nema prometa.
Nitko od prolaznika im nije smetao, barem koliko ja znam.

Iako bi bilo "normalnije" da su napravili 5-6 koraka i ušli u toplu crkvu, koja i je stolječima naše mjesto za molitvu. (Ali to je samo moj privatni stav, ne naturam ga nikome.)

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
621
Kome danas smetaju molitelji, u trećem mileniju naše napredne civilizacije....
Kome smetaju pederčine, lezbe i dugini sinovi i kčeri ili "ono".....u trećem mileniju naše napredne civilizacije...
Danas svaka budala ima svoje veselje i slobodu pokazivanja svoje budalaštine...u trećem mileniju naše....
A ni budalašima danas nije lako, konkurencija je velika.... :hahah:
I to sve u trećem mileniju naše napredne civilizacije....

Na vrh