• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,066
Imaju, od gradskih poglavarstava. Toliko sam ja skužio ovih dana u VŽ. U VŽ su molili oko kipa Grgura ninskog, tik ispred vrata franjevačkog samostana, a tu zaista nema prometa.
Nitko od prolaznika im nije smetao, barem koliko ja znam.

Iako bi bilo "normalnije" da su napravili 5-6 koraka i ušli u toplu crkvu, koja i je stolječima naše mjesto za molitvu. (Ali to je samo moj privatni stav, ne naturam ga nikome.)

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
621
Kome danas smetaju molitelji, u trećem mileniju naše napredne civilizacije....
Kome smetaju pederčine, lezbe i dugini sinovi i kčeri ili "ono".....u trećem mileniju naše napredne civilizacije...
Danas svaka budala ima svoje veselje i slobodu pokazivanja svoje budalaštine...u trećem mileniju naše....
A ni budalašima danas nije lako, konkurencija je velika.... :hahah:
I to sve u trećem mileniju naše napredne civilizacije....

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,554
Ne treba biti malodušan
Ns nisam malodušan samo realan.
Znate ono " loša vremena daju jake ljude,jaki ljudi dobra vremena, dobra vremena slabe ljude"
I opet dolazmo do onog "krug je zatvoren izlaza nema "

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,945

Izgleda da su penzići navalili na te dubai fritule kao sumanuti i tako utjecali na povećanje inflacije. Izgleda da nemru odoljeti želji da budu lijepi i okrugli kao i naš ministar gospodarstva. Dok ne budemo sami kuhali kruh doma nema ništa od sniženja inflacije. Tko nam je kriv? Sad se točno vidi da smo si krivi sami. Pogotovo penzioneri.
Za to vrijeme ministar poljoprivrede obilazi kolinja i baš ga briga kaj je kruh skup, a pšenica jeftina. Njemu su na prvome mjestu čvarci, kakve vražje dubai fritule?

Najnoviji postovi

Na vrh