• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,637
Ma to su investicije koje se isplate u roku par godina, dalje ubireš pare i amen, nije to ni komplicirano niti preskupo s obzirom na ROI iliti povrat investicije...
Pa tu je onda turbo zarada kad uz cijenu projekta, opreme i parcele vrate ulog za par godina. A ja ostanem bez zemlje zauvijek 🤦‍♂️
Glupi nismo sta nebi onda sami pravili elektrane, u startu smo u prednosti kad zemlju imamo pa ne placamo tih 4-5€ po kvadratu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,997
Danas smo izvadili drvce iz kuče i pa sam iskoristil priliku da poslikam stalak koji sam napravil prije puno let. Dojadilo mi šiljenje drvceta, razne redukcije i na kraju ga nasadim ukoso pa podlaži stalak, pa gospa nezadovoljna.... onda sam to ovak riješil, a sa vama dijelim sliku kao ideju za lenčine kakav sam ja.
Usadiš, nebitno kak je stablo debelo, poravnaš od oka i jednostavno stegneš.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,149
Joj pa to je kvantna mehanika za moj stalak.

2 drvene daske od pola metra u križ. Usarafis drvo i ako je nakrivo ubaciš kajlu. Preporodio sam se od kad sam taj stalak napravio.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,997
Ja nisam nikad prah nanosil
Ja sam samo zabušaval rupe
Ma znam, sječam se jednog zbora radnih ljudi kad su se radili planovi za daljnji napredak firme i zadavali radni zadatci.
Kad je bilo gotovo brigadir je pital jel ima ko kakvo pitanje.
Ti si digel dva prsta i izustil:
A ja, kaj bum ja i dalje zabušaval :hahah: :ROFLMAO: (y)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,149
E ovako izgleda. Samo što ja ne dodajem ove "stabilizatore" nego odozdola idu 3 vijka 10x120. I daska je, nije letva. Ali evo, isti stalak već 5 godina i nikad nije pao..

1000020798.jpg

Prilozi

• 1000020510.jpg
    1000020510.jpg
    39.7 KB · Pregleda: 43

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,859
1000016348.jpg
Nebres na terenu bez dobroga zajtreka delati...
A jos je finije jer je na haubi od auta 🤣🤣

Admin spojis postove...
Pozabil sam napisati da je sve osim kruha domace...sira sam.slozil u jedan kalup pol obicni pol s paprikom...

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,997
E ovako izgleda. Samo što ja ne dodajem ove "stabilizatore" nego odozdola idu 3 vijka 10x120. I daska je, nije letva. Ali evo, isti stalak već 5 godina i nikad nije pao..
Probaj me shvatiti, ja sam železni "majstor". Da sam drveni najvjerojatnije bi i ja takav stalak imal ;)

Najnoviji postovi

Na vrh