• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,160
Probaj me shvatiti, ja sam železni "majstor". Da sam drveni najvjerojatnije bi i ja takav stalak imal ;)
Ja sam kupio aparat za varenje. Eno već mi godinu dana stoji zapakiran 😂

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,167

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,160
Još za nikoga. Evo taman ručam pa ću prije preuzimanja dužnosti stati izvršiti svoju građansku dužnost.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,976
Skoro su me izbacili sa glasačkog mjesta. Pogledal sam listić i pitam komisiju: ¨A gdje je Ava Karabatić, ja bi nju¨? Samo su me grdo pogledale bez riječi. Bile su samo gospoje u komisiji. Odmah sam shvatil da ništa od moje želje pa sam onda moral izabrati između ponuđenog i brzo se izgubiti sa glasačkog mjesta. E, demokracijo moja, nemam ja od tebe velike koristi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,976
Još za nikoga. Evo taman ručam pa ću prije preuzimanja dužnosti stati izvršiti svoju građansku dužnost.
Da li je ručak na trošak državnog proračuna ili na teret predsjedničkih kandidata?

Najnoviji postovi

Na vrh