• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,161
Probaj me shvatiti, ja sam železni "majstor". Da sam drveni najvjerojatnije bi i ja takav stalak imal ;)
Ja sam kupio aparat za varenje. Eno već mi godinu dana stoji zapakiran 😂

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,169

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,161
Još za nikoga. Evo taman ručam pa ću prije preuzimanja dužnosti stati izvršiti svoju građansku dužnost.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,979
Skoro su me izbacili sa glasačkog mjesta. Pogledal sam listić i pitam komisiju: ¨A gdje je Ava Karabatić, ja bi nju¨? Samo su me grdo pogledale bez riječi. Bile su samo gospoje u komisiji. Odmah sam shvatil da ništa od moje želje pa sam onda moral izabrati između ponuđenog i brzo se izgubiti sa glasačkog mjesta. E, demokracijo moja, nemam ja od tebe velike koristi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,979
Još za nikoga. Evo taman ručam pa ću prije preuzimanja dužnosti stati izvršiti svoju građansku dužnost.
Da li je ručak na trošak državnog proračuna ili na teret predsjedničkih kandidata?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,090
Ja sam prije podne otišel "na naše biralište", od moje kuće je na manje od 300 m, nebitna udaljenost.

Idem pločnikom uz cestu ja, a taman izlazi i jedan moj mladi susjed, sin od mojeg školskog kolege. Kulturno me pozdravio, pružio ruku, izjasnio se da je "umoran kao sam vrag, jer je odradio noćnu smjenu", ma sve OK.

Dojdemo zajedno pred vatrogasni dom, on mahne rukom - pozdrav zatečenom društvu ispred vrata, grupi naših drugih susjeda i produži u nutra, a ja odmah krenem s "neozbiljnom zafrkancjom", sa okupljenima isred vrata i prozora, ma svi se mi znamo i živimo "jedni pokraj drugih".
Još jedan naš mladi susjed je tu sa suprugom, došao je na kratko doma, posjetiti suprugu i kćerke, iz Njemačke, na izbore i natrag "u pečalbu". Da je njemu to baš velika sila - ma nije, ja znam, on je iz super - dobro stoječe obitelji, naslijedio je sve gotovo, ajnc a, i od malena vozi super luksuzne automobile, odnedavno njeguje oko kuće PVC travu i u Njemačkoj vozi šlepera. Ak njemu tak paše, tko sam ja da mu zamjerim.

Pa je došao k nama u društvo i na našu galamu još jedan stariji bračni par, pa se opet svi zajedno pozdravljamo dobacujemo, i onda je z Golfom došao i školski kolega od moje starije kćerke, sa suprugom, i opet se svi "v križ i na križ rukujemo i pozdravljamo". :hahah: OK ludi ljudi, ma obični smo ljudi, samo donekle normalni susjedi smo, valjda...

Uđem ja u prostoriju birališta, unutra za stolom sjede dvije gospođe i jedam mladi dečko. Odmah ja njima, pa dobro vidite Vi kak je tu u nutra turobna atmosfera, a čujete kaj se događa isred vrata i prozora, smijeh i zajebancija ;). Ostali su "službeno mrtvo hladni". Zaokružim ja svoj listić, trpam ga nevješto u glasačku kutiju i odnekud se spukne još jedan mladi dečko, manje od 30 godina ima, nisam ja baš stručnjak za godine :hahah:. Obratim mu se "ti si tu nekakvi redar" (ma znam da je nečiji promatrač, ali baš me briga). Odgovori on iznenađeno, neeeee. No dobro pa daj malo napravi reda "vidiš kakva je tu nutra gužva", a zapravo sam bio jedini od birača unutar prostorije vatrogasnog doma u tim trenucima. Nije se snašao, nije mi ništa niti lijepo, niti ružno odgovorio, valjda još traži dobar komentar, ma neka ga, iskreno nisam poznao niti birački odbor, niti njega, nemam pojma odakle se i tko su.

Vani sam još malo potračao i nasmijao se s ekipom ispred vrata koja tek bude ušla, a na putu prema doma eto još jednog bračnog para, naših susjeda, na pol su puta između mene i našega dede, na cca 100 m, i opet nova runda šale zajebacije i onda dalje "saki osel na svoj posel", :ppozdrav:;):cool::hahah:

Ni mi jasno??? Kaj je drugima tak tešku vu tome da zideš na biračko mjesto, glasaš, zajebavaš se po putu sa sebi poznatim osobama, ma ne bolje je nikam iti i v krčmi komentirati, bubetati gluposti - iza svakih izbora.

Kaj god ;):hahah::ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh