Slažem se u potpunosti sa necitiranim dijelom posta, ali mi ovaj citirani dio nije jasanDošel sam doma napuniti atomizer pa nastavljamo. Usput sam na tv-u čuo izlaganje cijenjene gospodične Petir
Jel bi se dalo s tim i ajvar delati?Malo isprobavamo Samoborske strojeve za proizvodnju pekmeza...
60l pekmeza od šipka skuhano...
View attachment 80462 View attachment 80463
Preskupo!
Podrum ide z menom. Kam ja tam i podrum. Tko zna kaj se more desiti na putu. Kak leta idu susjeda više nikaj ne maše prek plota, nekak se dela kaj da me ne vidi.Slažem se u potpunosti sa necitiranim dijelom posta, ali mi ovaj citirani dio nije jasan
Znam da u traktoru nemaš tv, podruma nema u pozadini slike pa ja imam dojam da si ti ipak došel doma (ili u susjedstvo) nekaj po skrivečki kresnuti![]()
Nisam skužil pitanje, pa vidiš da svijetliPa kako moreš vozit bez svjetala![]()
Je, sa svijećom full ledBaš ja htel pitati kaj svijetli s mobitelom![]()
Je, vozim kamion, u 7.mj.ove godine bude 28g . Svjetla su ukradena sa kampera koji su natovareni ( dakle teret, isto kao kad voziš asfalt npr, pa ti netko fkradne lopatu asfalta meni su maznuli full Matrix led svjetla sa kampera )...Ti voziš kamion,a na slici je bil kombi bez lampi. Možda sam
Jes, samo vozim sve..aute, kampere, bagere, kamione...Ja mislim da covjek vozi slepu za prijevoz auta.
Znam da možda i nije baš odgovarajuće.I da, krade se užas živi, zemlja koja je nekad slovila kao sigurna danas se pretvorila u katastrofu...doslovno