• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,615
Moje počele izlaziti iz zemlje....

View attachment 80655
Danas prihrana i frezanje...
1000036917-jpg.80896

1000036917.jpg
1000036920.jpg

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,638
Evo za kraj radnog dana pored košnje vinograda i opravke malčera i kardana, svršetak uz čišćenje glave i šlajfanje ventila za kosačicu 💪🏻😁

IMG_20250423_000227.jpg

Sutra ako bog da sastavljanje u neka doba i opalenje na stolu da vidim jel fercera sve, ondak ugradnja na traktorče i pegla.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,622
A jesam seljačina ljudi moji... To nije za vjerovati... Ako ovo izdrži sezonu odvest ću je kod majstora za nagradu...
1000030434.jpg 1000030432.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,387
Koliko treba popiti? Imam onaj plastični spremnik od 1000 litara. Da li bi to bilo dovoljno ili bi trebala nekakva cisterna? Pitam za prijatelja koji je nedavno postal penzić. :ppozdrav: :(

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,660
Nek pije čim manje. Zajebat će državu za dugotrajnu penziju.
Jedan doktor (moj) otišao u vječna lovišta nakon tjedan dana plandovanja!

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,638
Danas sklopljen motirin od kosilice, ali sam naišao na manu Nikki karburatora pa čekam novu osovinicu za leptir gasa, a kako sam picajzl idiot, onda sam rasćerećio komplet sve, prepakovao ležajeve remenica kosišta, idu novi noževi, trebam i novi remen pogona jer je ovaj spreman da pukne bilo kada i tako to, vjv će biti još nešto usput jer ovo sve odrađujem u naletima od sat - dva vremena, pa ni ne vidim odmah sve. Dobro je došla kiša da danas malo više toga stignem obaviti.

I za kraj još dok sam kod kuće pred put, opiturao kosište da se lakše što bi rekli stari sremci 'skliza'. Netko je prije mene opalio bitumen, ali s bitumena baš i ne leti kao s boje tako da sam ga opalio sa litrom boje bez razrjeđivača na gusto pa kako mu bog da.

IMG_20250424_204515.jpg
IMG_20250424_210414.jpg

Idući tjedan bi trebala doći osovinica za karb, a do tada bi manje - više sve ostalo trebalo biti gotovo pa krećemo u nove ratne pobjede.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,287
Muha, mene tvoja radiona podsjeća na apoteku.. najradije bi ti traktor dopelal da mi preventivno generalku napraviš:D.
Ja ovo malo kaj sam šarafil bi lako prešlo pod jednu epizodu "A je to" kak sam izgledal (a o škednju da ne govorim) :ROFLMAO:
Malo kasnim ali bolje ikad nego nikad.

Ovo je slika motora kakvog i ti posjeduješ na svom traktoru i morem ti reči da gazda baš i nije bil fasciniran sa radionom .... bil bi sretniji da ga nije nikad dopeljal :ROFLMAO:

Na vrh