• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
464
Tek sad vidim zekanovo srce i dušu , majke mi, gotov sam. Gleč samo te klipove od 52jke kak su seksi. Auuu, kakva bude to simfonija za čuti kad mu život daš...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,680
Nisu to karike,to su gumice ili po vaški O ringovi na stublinama,
Al ovo me handri,,,svaka čast na djelu,,nisam nikad vidio tako rastavljeno u detalje motorče,,i sve se blista,,pa se sad pitam,, dal Muha ima neku specijalnu mašinu za pranje dijelova(kao onu za posuđe),,il to sve uradi benzin,četkica,krpica i kompresor,, kapa do poda na pedantnosti(y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,287
Tacna je zakon :hahah:

A kakve su to plave karike? Plastika?
Karter od Feca je bolji, znaš kolko paprikaša bi se dalo u njemu skuhati :ROFLMAO:
Muha spava, a IMT klepeće na dvorištu :):):)
A to sam ti isto pozabil odgovoriti.
Klepetal je i onda smo dovde doklepetali..... nemaš pojma kak ja lepo znam moliti.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,287
Al ovo me handri,,,svaka čast na djelu,,nisam nikad vidio tako rastavljeno u detalje motorče,,i sve se blista,,pa se sad pitam,, dal Muha ima neku specijalnu mašinu za pranje dijelova(kao onu za posuđe),,il to sve uradi benzin,četkica,krpica i kompresor,, kapa do poda na pedantnosti(y)
Sve kaj treba za pranje je malo kemije jer bez nje nejde. Ide, ali posel dulje traje i nije takav efekt.
Mašine nikakve nemam, samo volju.

Evo ti još koja slikica, ovo nije usamljeni slučaj. Tak ja volim dok volim, kad me pusti.....

I tako dalje..... neda mi se latop paliti za poneku možda i ljepšu sličicu.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,680
Definitivno kapa do poda,,,svaka čast ,,malo vas ima takvih,,jedino mi je žao što smo baš baš daleko,,, al valjda bude života i sudbine da nekad i popijemo zajedno tu famoznu pivu,,:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh