• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,075
Prvi paket je balansiran i spreman za složiti, sljedeći tjedan ću drugi, a onda ide projektiranje instalacije, shopping i montaža. :)

1746422200323.jpeg

1746422219375.jpeg

1746422234729.jpeg

Da mi je naći zidara i majstora za krov kako bih i panele konačno postavio...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
515
Je, dogodilo se, bil sam prvi pacijent u New Marof Cityu danas ujutro. I prešel je cug ko od šale. Kroz valjke afkors, jer su zračne kočnice...jedino sam tablicu na prikolici moral novu jer je stara već sva izgrebana.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,302
Koliko ukupno košta registracija prikolice, bez nove tablice?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
515
Mislim da 31 e tehnički+ 27 e osiguranje...sutra ujutro točno pogledam, jer sam sve u kompletu ( s traktorom) rješaval pa ne znam točno...al tu negde

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
515
137ukupno tehnički+84 e osiguranje za sve, baš sam u plaćanja pogledal. Tu je i tablica + knjižica uračunata.

Najnoviji postovi

Na vrh